Home Columns Eva’s edito: ‘Dit is onze manier om de regenboogvlag de aandacht te...

Eva’s edito: ‘Dit is onze manier om de regenboogvlag de aandacht te geven die ze verdient’

Deze week vind je in Flair een Pride-parade met twaalf trotse ambassadeurs.

Twee heerlijke dagen waren het, de fotoshoots voor onze Pride-reeks in dit magazine. Alles viel weer mooi op zijn plaats: de gesprekken, de foto’s, de sfeer… Het zat allemaal goed. De weg ernaartoe was nochtans een tikje hobbelig. Covid, weet je wel.

Een gezondheidsvriendelijke time table opmaken voor een fotoshoot heeft tegenwoordig iets van een examen statistiek (al zou ik helemaal niet weten hoe dat voelt – ingewikkeld, denk ik). De helft van ons team moest uit veiligheidsoverwegingen afhaken, ook bij de interviewees zaten er nog een paar lastminutewissels en dan was er ook nog autopech, een koppige gps en hier en daar een minimediastorm waaruit enkele van onze deelnemers zich maar nauwelijks wisten te bevrijden.

Het goede nieuws was dat ik daardoor zelf nog eens op set mocht staan. Om koffie te halen, kleren te stomen, een gps tegen te spreken of me waar dan ook nuttig te maken. En on set, that’s where the magic happens. Dat werd nog maar weer eens duidelijk. De foto’s lukten stuk voor stuk meteen. Dat iedereen die voor de camera stond gewoon prachtig was, hielp zeker, maar het kwam vooral door het feit dat we twaalf trotse, enthousiaste en gewoon ook wel erg coole mensen op bezoek kregen.

Dit jaar is er opnieuw geen grootse Belgian Pride-viering. Terwijl er zoveel nood aan is, terwijl het zoveel deugd doet. Wij mochten eens proeven van die optimistische sfeer op de set en we konden nog dagen verder op die energie. Hopelijk voelen jullie diezelfde energie ook vanaf blz. 61 in Flair, waar we een soort van Pride-parade in print hebben georganiseerd. Een andere manier om de regenboogvlag uit te hangen en de aandacht te geven die ze verdient. Want net zoals de positiviteit belangrijk is, is de boodschap dat ook: tijd om iedereen gelijkwaardig te behandelen en zichzelf te laten zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Flair België (@flairbelgie)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Achter de schermen

1 / 3
De babybuik van Charlotte
Good vibes only
Comfort food
De babybuik van Charlotte
De babybuik van Charlotte

Ideeën voor artikels zoekt beautyredactrice Charlotte soms ook gewoon bij zichzelf. Ze verzamelt deze week voor jou de beste skin-caretips voor tijdens de zwangerschap (blz. 48 in Flair).

Good vibes only
Good vibes only

Hinda: ‘Het aantal goeie vibes per minuut dat Moenia afvuurt terwijl ze zit te vertellen, is niet bij te houden. Tel daar mijn energie bij en je ziet dat het dak eraf gaat bij ons. Om maar te zeggen: ja, dit was een fijn interview, want wat een fijne vrouw!’ (blz. 12 in Flair)

Comfort food
Comfort food

Klaar in – letterlijk! – anderhalve minuut en zooooo lekker: de lavacake uit ons #zondigdag-boek en Flair deze week (blz. 82) is comfort in een kopje.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook: