Home Columns COLUMN: ‘Ik mag dus geen Nespresso meer drinken. Wat met die 400...

COLUMN: ‘Ik mag dus geen Nespresso meer drinken. Wat met die 400 capsules, dan?’

'De koffie is er dus niet te drinken volgens redactrice Laura. Voor "die brol van George Clooney" gaat zij de glans op haar tanden niet riskeren.'

© Ysaline Pollet

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

‘Daar drink ik geen koffie. Wat voor bucht is dat?’ Het onderwerp aan de lunchtafel van Flair is Chez Claire. De mannen van Wasbar hebben deze maand namelijk iets nieuws gelanceerd: winkels in Gent en Antwerpen waar je enkel ‘haute eclairs’ kan eten. Na de haute dogs van Jeroen Meus zijn er nu gepimpte eclairs. Dat wordt een hit. De drank daarentegen blijkt discutabel.

Dat de koffie uit onze automaat op de redactie amper te drinken is, kan ik volgen.

Over de champagne geen klachten, maar de koffie is dus niet te drinken volgens redactrice Laura. Voor ‘die brol van George Clooney’ gaat zij de glans op haar tanden niet riskeren. ‘Als ik koffie drink, maal ik mijn bonen zelf’, klinkt het beslist. ‘En dan in een cafetière, heerlijk!’ Dat de koffie uit onze automaat op de redactie amper te drinken is, kan ik volgen. Maar om hip te zijn, mag ik dus geen Nespresso meer nuttigen.

Lisa en ik zullen thuis de resterende 400 capsules (die ik in een vlaag van waanzin kocht omdat je er gratis 50 decafeïnecapsules bij kreeg) alleen moeten opdrinken. Geen gast die ik ze nog kan serveren, tenzij met een haute pateeke misschien. Dat is altijd een succes.

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

Meer columns van onze hoofdredacteur:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.