Home Christmas Special Deze cadeautjes willen we NIET onder de kerstboom vinden

Deze cadeautjes willen we NIET onder de kerstboom vinden

Eindbestemming: vuilnisbak!

© shutterstock

We zijn dol op kerstcadeautjes. Hoe meer, hoe beter! Toch zijn er bepaalde zaken die we liever niet terugvinden in ons pakje onder de kerstboom.

De gustibus non est disputandum. Of gewoon in het Nederlands: over smaak valt niet te twisten. De een vindt het zalig om een Bongo-bon te krijgen waarmee ze zelf kan beslissen waar ze eens lekker op restaurant kan gaan, terwijl de ander een cadeaucheque een super-onorigineel geschenk vindt. Toch zijn er bepaalde kerstcadeautjes waarvan we allemaal eensgezind vinden dat die beter in de etalage waren blijven liggen.

Huishoudspullen

Misschien vonden ze in de jaren 30 een stofzuiger een geweldig geschenk, maar als we die anno 2018 zouden krijgen, konden we hem al meteen gebruiken om onze teleurstelling op te zuigen.

Dieetboeken

We zeggen misschien vaak dat we een tweetal kilootjes willen afvallen, maar we willen daar absoluut niet aan herinnerd worden op Kerstmis, als al dat lekkers recht voor onze neus staat.

Ladyshave

Niet alleen heel gênant om te krijgen als de bomma of bompa erbij zitten, maar ook heel ongepast. Je voelt je in één klap een verwilderde bosaap.

Antirimpelcrème

Oké, we weten dat we niet vroeg genoeg kunnen beginnen smeren, en lachrimpeltjes zijn eigenlijk best wel schattig. Maar een antiverouderingsmiddeltje krijgen op je vijfentwintigste is gewoon deprimerend.

Cellulitiscrème

Iedereen heeft oneffenheden of putjes op haar billen en/of bovenbenen. Als we daar iets aan willen doen, kopen we die zalf zélf wel.

Educatief materiaal

Je bent nooit te oud om te leren, we got it. Maar kerst draait rond fun en plezier, en een handleiding ‘boekhouden voor dummies’ verpest toch een klein beetje de jolly sfeer.

Inspiratie nodig voor toffe cadeautjes:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.