Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Iswanto Arif via Unsplash

De olifanten werden gered van het drukke Thaise straatleven of olifantenshows.

In Thailand kan je in een ‘Jungle Bubble’ met zicht op de olifanten slapen

Ben jij een van die lucky bastards die een reis naar Thailand op de planning heeft staan? Misschien moet je een tussenstop in Chiang Rai overwegen. In het Anantara Golden Triangle Resort slaap je er in een ‘Jungle Bubble’ met zicht op de olifanten.


First things first: de zestig olifanten die op het domein wonen, maken deel uit van de Golden Triangle Asian Elephant Foundation. Ze zouden gered zijn van houtkampen, olifantenshows of de drukke stadsstraten van Thailand. De dieren werden dus niet zomaar gevangen genomen als ‘accessoire’. Het resort won zelfs eerder al awards met zijn Elephant Camp. Gasten kunnen tijdens een ‘Walking With Giants’-tour vergezeld door een dierenarts of bioloog. Zo kunnen ze meer leren over de gedachtegang en het gedrag van de olifant, tijdens een rivierbad of modderspelletje bijvoorbeeld. En nee, een ritje op een olifant hoort daar niet bij. Thank god!

Jungle Bubble


Op het domein van het Anantara Golden Triangle Resort kan je sinds kort in een ‘Jungle Bubble‘ slapen, een transparante bubbel die je zicht geeft op de olifanten. Geen nood, als je in het midden van de nacht naar het toilet moet en je je intieme delen liever niet tentoonstelt aan de buitenwereld: er werd een volledige en suite-badkamer voorzien die netjes werd afgesloten van het transparante deel. Meer nog: je hoeft zelfs nooit je bubbel te verlaten.  Er worden speciale dinner baskets aan de deur geleverd zodat jullie romantisch van de zonsondergang kunnen genieten terwijl de olifanten – met wat geluk – zachtjes voorbij struinen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '