Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Louvre x AIRBNB

Dé kans om de Mona Lisa op je gemak te bekijken zonder al die opdringerige toeristen.

Slaap een nachtje in het Louvre in deze unieke Airbnb

Naar aanleiding van het dertigjarige jubileum van de glazen piramides van het Louvre heeft het Parijse museum een speciale verrassing in petto. Op dertig april wordt het meest bezochte museum van de wereld een nacht omgetoverd tot een Airbnb voor één gelukkige winnaar.

Heb jij altijd al eens helemaal alleen door het Louvre willen dwalen en op je gemak alle kunst willen bekijken die het museum rijk is? Waag dan maar je kans bij deze unieke wedstrijd. In samenwerking met Airbnb wordt het Parijse museum immers op 30 april eenmalig een luxueuze slaapplek.

Tijdens je overnachting in het Louvre staan er je bovendien heel wat speciale activiteiten te wachten. Bij aankomst wacht een kunsthistoricus je op die je langs enkele belangrijke werken zal gidsen doorheen het museum, een tour die ook Barack Obama en Beyoncé al gehad hebben.

Vervolgens nuttig je een aperitiefje bij het bekendste werk uit het Louvre: de Mona Lisa. In een gezellig salon dat voor de gelegenheid gebouwd wordt, kan je op je gemak genieten van ’s werelds meest gekende schilderij. Daarna volgt een diner bij de Venus van Milo en tot slot wacht je een concert in een van Napoleons suites in het paleis. De overnachting zelf doe je in je eigen kleine piramide onder de bekende glazen constructie.

Denk jij de ideale gast te zijn voor een nachtje in het Louvre? Schrijf je dan voor 12 april in op airbnb.be/louvre. Wie weet slaap jij binnenkort samen met je lief of een van je vrienden in het indrukwekkende museum.

Louvre x Airnbnb


Louvre x Airnbnb


Louvre x Airnbnb


Louvre x Airnbnb


Louvre x Airnbnb


[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '