Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disneyland Parijs

De hele nacht lang blijven je favoriete attracties geopend én top-dj's als Steve Aoki en Armin Van Buuren geven het beste van zichzelf.

MUST VISIT: Electroland is een soort Tomorrowland, maar dan in Disneyland Parijs

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Deze zomer zet Disneyland Parijs al voor het derde jaar op rij zijn eigen muziekfestival Electroland op poten. De hele nacht lang van de beste dj-sets genieten én tegelijk je favoriete attracties bezoeken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.


Dankzij de succesvolle editie van afgelopen zomer met maar liefst 16.000 enthousiaste bezoekers, keert Disneyland Parijs‘ eigenste muziekfestival Electroland deze zomer voor een derde keer terug. Het electrofestival belooft ook dit jaar een mix van muziek en magie te worden. Deze editie van Electroland zal, in aanloop naar de live-actionremake die in juli uitkomt, heel wat ‘The Lion King’-invloeden hebben.

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli 2019 zullen top-dj’s zoals Steve Aoki, Armin Van Buuren, Nicky Romero, Jax Jones en Alesso het beste van zichzelf geven op het Electrolandpodium in Parijs. Heel wat hoofdattracties blijven dag en nacht geopend om enthousiastelingen te ontvangen. Een ritje maken in je favoriete attractie met een belachelijk straffe dj-set op de achtergrond? Ons vind je begin juli in Disneyland Parijs!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '