Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wil jij ook overnachten in een luxekamer tegen een spotprijsje? Haal dan snel onze pocket in huis!

UITGETEST: redactrice Amandine ging voor het eerst op citytrip in Leuven

De redactie

Deze week vind je bij Flair onze pocket ‘Nachtje in een luxehotel’. Je weet wat dat betekent: even op ademen komen aan een spotprijsje, want voor amper € 35 p.p. overnacht je in een luxekamer. Redactrice Amandine ging voor het eerst op citytrip in Leuven en sliep in het Begijnhof Hotel.

Dit keer besluit ik in een stad te overnachten die ik nog nooit eerder bezocht: Leuven. De studentenstad zou een geweldige plek zijn om te shoppen en wandelen, de perfecte ingrediënten voor een weekendje weg, dus!

Modern en comfortabel

We verblijven in het Begijnhof Hotel, dat pal naast het Groot Begijnhof ligt. De toeristische trekpleister staat bekend om een reeks prachtige authentieke gebouwen met een rijke geschiedenis. De omgeving straalt een en al kalmte en rust uit, ideaal om te overnachten. Goed om te weten: het hotel heeft een eigen parking, een grote luxe in centrum Leuven!

Vlak na onze aankomst in de warme lobby ontdekken we de hotelkamer, die zowel modern als zeer comfortabel is. Een leuk extraatje in de badkamer: het douchescherm is een bidirectionele spiegel. We douchen dus met uitzicht op de slaapkamer, terwijl we aan de slaapkamerzijde alleen een spiegel zien. Nadat we onze spullen hebben gedropt, gaan we meteen het centrum in. Dat ligt op amper tien minuutjes wandelen en ziet eruit zoals ik het me had voorgesteld: levendig en vol leuke adresjes. Zélfs bij regenweer is het heerlijk om door de kleurrijke en historische straatjes te struinen.

De volgende ochtend staat een heerlijk ontbijtbuffet ons op te wachten. Weens gebak, fruit, granola, yoghurt, vleeswaren, zalm, kazen, eieren, spek, koffie, sap, gedroogd fruit, thee… Krachtvoer ten over om je voor te bereiden op een dagje sightseeing. Bonus: het hotel heeft een prachtig terras midden in een mooie tuin aan de rand van het Begijnhof. Superromantisch om er bij mooi weer met de voetjes onder tafel te schuiven! Wij komen dus sowieso nog een keertje terug.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '