https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Noteer 5 juli alvast in je agenda!

BOOM BOOM POW: The Black Eyed Peas komen dit jaar naar Les Ardentes

De winter is nog volop aan de gang, maar wij kijken al een tijdje uit naar de zomer en daar horen natuurlijk ook enkele festivals bij. Les Ardentes staat alvast op ons lijstje, want het Luikse festival heeft gisteren namelijk bekendgemaakt dat The Black Eyed Peas er zullen optreden.


Bij Les Ardentes wisten ze voor hun komende editie The Black Eyed Peas te strikken. De Amerikaanse hiphopgroep zal optreden op 5 juli en ze mogen meteen ook het festival afsluiten die dag. Naast The Black Eyed Peas werden ook al de bij ons minder bekende Lil Uzi Vert, Young Thung, Pusha-T en Hocus Pocus aangekondigd.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De groep zelf stond vorig jaar in november nog in Vorst Nationaal en heeft verder ook een drukke zomer voor de boeg. De groep zal dit jaar namelijk ook nog optreden op andere festivals zoals bijvoorbeeld Rock in Rio en Festival de Carcassonne.

Les Ardentes gaat dit jaar door van 4 tot en met 7 juli in Luik. Voor een ticket betaal je € 132,50 of 152,50 (met camping). Tickets kunnen aangekocht worden op de website van het festival zelf.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content