Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Studio 100

’40-45’ werd voorlopig verlengd tot en met december 2019.

Studio 100 werkt nu al aan een opvolger voor spektakelmusical ’40-45’

De voorstellingen van spektakelmusical ’40-45’ zijn nog niet afgelopen of ze zijn bij Studio 100 al aan een opvolger begonnen. Op hun website hebben ze namelijk bekendgemaakt dat ze een musical willen brengen die draait rond het leven van Koning Boudewijn.


Spektakelmusical ’40-45’ kent een ongezien succes in ons land. De musical werd al verlengd tot en met december 2019 en daarnaast werden er al meer dan 565.000 tickets verkocht. Het einde is dus nog lang niet in zicht, maar bij Studio 100 werken ze alvast aan een opvolger.

Boudewijn


Er werd opnieuw gekozen voor een bekend thema waar veel personen zich in zullen herkennen. Ook zal het dit keer om een grote productie met als spilfiguur Koning Boudewijn gaan.  Zo willen ze zijn levensverhaal vertellen, maar niet in de vorm van een gewone biografie. ‘Studio 100 heeft een invalshoek gevonden die de sleutel vormt tot een fantastische kroniek van een vorst, een volk én zijn natie’, staat er te lezen op hun website.

Waar en wanneer de première zal doorgaan, is voorlopig nog niet bekend. Wel gaat Studio 100 opnieuw samenwerken met Frank Van Laecke, die eerder ook al betrokken was bij ‘Daens’, ’14-18’ en natuurlijk ook ’40-45’.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '