Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© unsplash

Bezoekers kunnen genieten van optredens, attracties én een afterparty.

Studio 100 viert 25ste verjaardag met festival voor volwassenen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Studio 100 viert in 2021 zijn 25ste verjaardag. Om dat te vieren legt het niet enkel de allerkleinsten in de watten, maar ook de volwassen. Je kan dit najaar in Plopsaland namelijk naar een festival gaan waarop kinderen niet toegelaten zijn.


Vanaf een bepaalde leeftijd verkies je eerlijk gezegd een dagje Walibi boven een uitstapje naar Plopsaland, en hou je eerder van een Tomorrowlandfeestje dan van een Studio 100-festival. Toch maken we heel graag een uitzondering voor het 25 jaar Studio 100-festival. Ter ere van zijn kwarteeuw pakt Studio 100 namelijk groots uit met tal van activiteiten voor kinderen overdag én een groot feest voor de volwassenen ’s avonds. Die laatsten groeiden ook op met Samson, Plop en co.

Je kan een hele avond genieten op de attracties van Plopsaland, er zijn verschillende optredens van bekende Studio 100-gezichten zoals de Burgemeester uit ‘Samson’ en meezingen en dansen kan op de populairste Studio 100-liedjes terwijl die live gebracht worden door tal van artiesten. Als knallende afsluiter staat er bovendien een afterparty gepland.

Avond vol nostalgie


Bang dat je het schaamrood op de wangen krijgt omdat je de lyrics beter kent dan die vijfjarige knul naast je of dat je urenlang moet aanschuiven tussen joelende kinderen om een ritje op de The Dragon of Anubis The Ride te maken? Geen zorgen, want op dit festival zijn geen kinderen toegelaten! Je moet minstens 16 jaar zijn om die avond toegang te krijgen tot het pretpark.

Klinkt dit als muziek in je oren? Noteer dan zeker 11 september in je agenda voor een avond vol nostalgie! Het park in De Panne opent om 19u en de festiviteiten duren tot 23u. Een ticket kost 45 euro en je kan dit online via de website bestellen. Wacht best niet te lang, want om lange wachtrijen en drukte te vermijden, is er maar een beperkt aantal bezoekers toegelaten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '