Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros

Channing Tatum spreekt de stem in van yeti Migo. Ook Zendaya, James Corden en Danny DeVito hebben een rolletje.

ZIEN: grappige trailer van nieuwste animatiefilm ‘Smallfoot’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De film draait de legende van Bigfoot volledig om en vertelt het verhaal van yeti’s die bang zijn van mensen of ‘smallfoot’ zoals ze die noemen. Je kan nu officiële trailer van deze hilarische animatiefilm bekijken.


Al eeuwenlang bestaan er wilde legendes over de yeti of verschrikkelijke sneeuwman die ronddwaalt in het Himalaya-gebergte. De nieuwste animatiefilm ‘Smallfoot’ draait deze mythe nu volledig om en vertelt het verhaal van een yetigemeenschap die doodsbang is van ‘smallfoot’ of mensen. Yeti’s vertellen elkaar ’s avonds bij het kampvuur horrorverhalen over deze wezens met perfect witte tanden, enkel haar op hun hoofd en een muntfrisse adem.

Wanneer een jonge yeti Migo op een dag effectief op zo een mens stoot, ontstaat er chaos in het yetidorp. De anderen geloven hem niet en hij wordt geband. Migo is vastbesloten om zijn gelijk aan te tonen en hij gaat op zoek naar de ‘smallfoot’. Samen met vier vrienden beleeft hij de meest avontuurlijke reis van zijn leven.

Channing Tatum


De stem van Migo wordt ingesproken door niemand minder dan Channing Tatum. Andere sterren in deze feelgood film zijn Zendaya, talkshowpresentator James Corden, Danny DeVito en James LeBron.

‘Smallfoot’ is een hilarische animatiefilm die geschikt is voor de hele familie. Hieronder kan je de officiële trailer bekijken. Zie je de trailer liever in het Nederlands? Klik dan hier.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '