Home Lifestyle Film ZIEN: grappige trailer van historische film ‘The Favourite’

ZIEN: grappige trailer van historische film ‘The Favourite’

Met de zalige Emma Stone in een van de hoofdrollen.

20th Century Fox

‘The Favourite’ speelt zich af in de 18de eeuw, toen Engeland in oorlog was met Frankrijk. De temperamentvolle Engelse koningin Anne is ziek en haar rechterhand Sarah bestuurt het land. Wanneer een nieuw dienstmeisje Abigail toekomt, verovert ze hun harten.

Koningin Anne heeft een enorm temperament. Wil ze taart, dan moet iedereen maar zorgen dat ze die zo snel mogelijk krijgt. Hare hoogheid is echter ziek, waardoor ze niet echt in staat is om haar land te leiden. Haar rechterhand en beste vriendin Sarah neemt die taken van haar over.

Wanneer het nieuwe, ietwat onhandige dienstmeisje Abigail toekomt in het kasteel, wordt ze onmiddellijk geconfronteerd met het pittige karakter van de koningin. Ze laat zich echter niet doen, waardoor ze al snel de harten verovert van Sarah én koningin Anne.

Wanneer Sarah zich steeds meer moet bezighouden met politieke zaken en minder tijd kan doorbrengen met de koningin, groeit Abigail steeds dichter naar Anne toe. Abigail droomt ervan om opnieuw bij de aristocratie te behoren en ziet dit als haar uitgelezen kans.

Powervrouwen

De hoofdrollen zijn weggelegd voor drie echte powervrouwen. Emma Stone speelt dienstmeisje Abigail, Olivia Colman kruipt in de huid van koningin Anne en Rachel Weisz vertolkt Sarah, de de rechterhand van de koningin. ‘The Favourite’ speelt vanaf 9 januari in de bioscoop. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken, met Emma Stone als haar heerlijke klunzige zelf.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: