Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vtm

Het is een voorproefje voor de grote verjaardagsshow op 1 februari.

ZIEN: VTM viert 30ste verjaardag met hilarische trailer

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

VTM blaast op 1 februari 30 kaarsjes uit. Om dat te vieren schotelt de zender zijn kijkers volgende week vrijdag een grote verjaardagsshow voor. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit.


Op 1 februari 1989 zag VTM het levenslicht. Aanstaande vrijdag is dat dus exact 30 jaar geleden. VTM zou VTM niet zijn als het die speciale verjaardag niet in stijl zou vieren. Kijkers mogen zich dus op 1 februari verwachten aan een spectaculaire verjaardagsshow vol met bekende VTM-gezichten.

Whitney Houston en ‘La La Land’


We krijgen in een hilarische trailer al een klein voorproefje van wat we komende vrijdag mogen verwachten, en het ziet er veelbelovend uit! Nathalie Meskens en Jonas Van Geel spelen een scène van de blockbuster ‘La La Land’ na, Laura Tesoro maakt haar eigen rapversie op het iconische ‘Pump Up The Jam’, Ruth Beeckmans kruipt in de huid van Whitney Houston, Koen Wauters en Niels Destadsbader zijn voor de gelegenheid Robin Thicke, en Jens Dendoncker zingt in een Mariachi band.

Volgens de zender zelf wordt het de mooiste, zotste en vetste show die je in drie decennia hebt gezien. Zeg je plannen voor 1 februari dus maar af en kruip allemaal samen gezellig onder een dekentje voor een heerlijke tv-avond.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '