https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Play 5

We maken kennis met Chelsy, Laura en co.

Deze 12 vrijgezelle vrouwen gaan in ‘Temptation Island’ op zoek naar de liefde

Ysaline Pollet

We maakten al kennis met de koppels en de mannelijke vrijgezellen die meedoen aan ‘Temptation Island: Love or Leave’. Nu zijn ook de vrouwen die op zoek gaan naar de liefde bekend.


Dit jaar geen ‘Temptation Island’ zoals we het kennen met mannelijke en vrouwelijke verleiders die erop uit zijn anderen hun relatie kapot te maken. Maar wel een andere versie waarbij de grote twist is dat ook de vrijgezellen kans maken op ware liefde. In ‘Temptation Island: Love or Leave’ gaan opnieuw vier koppels de relatietest aan, maar zijn mooie, verleidelijke lichamen niet meer het enige dat ze moeten weerstaan. Ook een echte klik hebben met iemand is dit keer meer dan mogelijk.

We maakten al kennis met de vier koppels: de Belgische Donna en Nico en Delphine en Bert en de Nederlandse Wouter en Julia en Koen en Deborah. Ook de twaalf mannelijke vrijgezellen werden niet lang daarna bekendgemaakt. En nu is het lijstje helemaal compleet met de vrouwen. Dit zijn ze alle twaalf, zes Vlaamse en zes Nederlandse.

Laure (24) uit Geel


Laure is een zelfstandige positieve vrouw die geen blad voor de mond neemt. Ze werkt als content manager en health coach. Ze heeft al enkele relaties met voornamelijk bad boys achter de rug, maar is nu op zoek naar de ware. Ze valt op zuiderse, zelfstandige types die ook niet op hun mondje gevallen zijn. Ze is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Jolien (28) uit Munsterbilzen


Jolien heeft een eigen restaurant en werkt als lady chef. Ze staat haar mannetje in de keuken en is recht voor de raap. Daarnaast houdt ze van paardrijden en vind je haar vaak terug in de fitness. Bij Jolien is het alles of niets: het klikt of niet. Ze weet ook heel goed wat ze wil, namelijk iemand die dominant is en net zoals zij avontuurlijk is ingesteld.

Shallie (28) uit Rotselaar


Shallie, een levensgenieter met Italiaanse roots is laborante en socialmediastrategist. Ze weet hoe het voelt om ‘vast’ te zitten in een relatie en wil daarom in ‘Temptation Island: Love or Leave’ de mannen die een relatie hebben tot inzicht doen komen. Ze valt zelf op ambitieuze, zelfzekere mannen met een tikkeltje bad boy-looks. Toch zou ze zich graag opnieuw willen settelen.

Laura (29) uit Lommel


Laura is een tandartsassistente en is altijd goedgezind. Ze houdt van sporten en motorcross. De vrijgezel wordt niet snel verliefd, maar zet haar hart op eiland graag open voor een nieuwe relatie.

Joyce (28) uit Opbrakel


Joyce is een optimist, empathisch en eerlijk. Ze werkt als kinesitherapeut en is gepassioneerd door dansen. Joyce vindt het moeilijk om de ware tegen te komen, en is dan ook al een tijdje single. Elkaar vrijheid gunnen in een relatie is voor haar heel belangrijk. Ze is op zoek naar een oprechte, respectvolle jongen.

Chelsy (27) uit Gistel


Chelsy is een avontuurlijke, sociale reisconsultant met een passie voor sport. Ze fitnesst, crossfit, loopt en zwemt. Ze heeft al enkele relaties achter de rug, maar merkte bij haar laatste lief dat ze te verschillend waren. Ze is nu dan ook op zoek naar een relatie waar zeker een toekomst in zit. Chelsy valt op lange jongens met donkere ogen, een baardje en tattoos.

Jamila (30) uit Nederland


De dertigjarige Jamila is al zeven jaar vrijgezel. Ze is een relatietype, maar haar hart is helaas ook vaak gebroken. Ze is op zoek naar the real deal en klaar voor huisje, boompje, beestje. Jamila is goed in het bieden van emotionele steun en helpt mensen graag als ze problemen hebben. Die skills zullen zonder twijfel van pas komen als Nico, Bert, Wouter of Koen het moeilijk hebben.

Michelle (31) uit Nederland


Michelle is drie jaar vrijgezel en zou graag iets serieus opbouwen met iemand. Ze is pittig en avontuurlijk en valt op zelfverzekerde types met doorzettingsvermogen. Als ze een goede klik heeft met iemand en de chemie is er, kan ze snel verliefd worden en gaat ze er ook helemaal voor.

Noëlle (26) uit Nederland


Noëlle heeft al redelijk wat ervaring op vlak van de liefde en relaties. Ze valt op zorgzame en trouwe mannen. Ze weet hoe lastig het is om te twijfelen over je lange relatie, daarom hoopt ze een luisterend oor te kunnen bieden en advies te geven aan de mannen die twijfelen.

Presley (26) uit Nederland


De avontuurlijke en sportieve Presley bouwt snel een band op met iemand. Ze kan snel verliefd worden en staat ervoor open een diepere connectie met iemand aan te gaan. Ze is op zoek naar een verzorgde, sportieve man met diepgang. Presley praat makkelijk over haar gevoelens en hoopt de mannen te kunnen helpen bij de zoektocht naar of ze daadwerkelijk met de ware zijn.

Kim (22) uit Nederland


Kim is altijd vrolijk en geeft dat gevoel ook door aan mensen uit haar omgeving. Ze is sociaal, avontuurlijk en neemt geen blad voor de mond. Ze valt op iemand die verzorgd en actief is en doorzet. Ze hoopt tijdens haar avontuur op ‘Temptation Island’ een echte connectie te vinden.

Joyce (23) uit Nederland


Joyce is rechtdoorzee, zelfstandig en spontaan. Ze is nu een jaar single en is klaar voor de liefde. Ze valt op verzorgde, lange mannen die spontaan en ambitieus zijn. Arrogantie en een lelijk gebit zijn voor haar twee afknappers. Ook zij hoopt een liefde te vinden waar ze volledig voor kan gaan.

‘Temptation Island: Love or Leave’ is vanaf vrijdag 27 augustus om 20u35 te zien op Play5.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content