Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Zijn povere swings bezorgen Wesley Sonck zelfs de slappe lach.

PREVIEW: Viktor Verhulst bewijst in ‘De Container Cup’ dat golfen niet echt zijn ding is

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Er passeerden al een aantal topatleten de revue in ‘De Container Cup’, en vanavond is het de beurt aan het eerst BV-duo. Francesco Planckaert en Viktor Verhulst mogen de spits afbijten. Uit de preview blijkt dat die laatste beter zijn golfkunsten nog wat geoefend had.


Het tweede seizoen van ‘De Container Cup‘, met het olijke presentatorsduo Pedro Elias en Wesley Sonck, is terug begonnen. Er werden al heel wat scherpe tijden gezet tijdens de loodzware zevenkamp in de ijzeren container. Op de laatste dag van de eerste week is de kans klein dat deze verbroken zullen worden, want twee bekende gezichten wagen vanavond hun kans. In deze battle van de realitysterren nemen Francesco Planckaert en Viktor Verhulst het tegen elkaar op.

Meeste schrik


We weten al dat beide heren redelijk sportief zijn. De grote vraag is wie van de twee kan uitblinken in deze unieke competitie. In een preview die Play4 vrijgeeft, blijkt alleszins dat Viktor niet de allerbeste golfer is. Iedere deelnemer krijgt drie kansen om het balletje zo ver mogelijk te smijten, maar de zoon van Gert Verhulst heeft in het begin zelfs moeite om die bal te raken. Tot groot jolijt van Pedro en Wesley natuurlijk.

Naar eigen zeggen heeft Viktor nog nooit gegolfd. Iets wat de presentatoren maar moeilijk kunnen geloven, tot ze hem natuurlijk daadwerkelijk aan het werk zien. ‘Dat is een sport voor snobs’, aldus Viktor. Hij had het meeste schrik voor deze discipline in de container en dat blijkt niet geheel onterecht. Met zijn eerste slag bezorgt Viktor Wesley zelfs de slappe lach. Benieuwd of hij toch een goed resultaat behaalde? Hieronder zie je alleszins al het golfen en vanavond om 19u50 zie je zijn volledige parcours en dat van zijn concurrent Francesco op Play4.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '