Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

ZIEN: TikTok-filmpje toont nooit eerder gezien vestimentair probleempje in ‘Gossip Girl’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De outfits van Serena en Blair in de populaire serie ‘Gossip Girl’ zijn legendarisch. Toch duikt er nu na al die jaren een modeblunder op die niemand eerder opmerkte in de reeks.


Blair Waldorf (Leighton Meester) en Serena van der Woodsen (Blake Lively) zagen er steeds piekfijn uit in hun jaloersmakende outfits in de populaire serie ‘Gossip Girl’. Toch sloeg die laatste de bal in een bepaalde scène helemaal mis. Het was nog nooit iemand eerder opgevallen, maar door de quarantaine zitten mensen wereldwijd meer thuis en vullen ze die tijd onder andere met het herbekijken van oude series.

Comfy trainingsbroek


Zo ook TikTokker @skyehanamaikai. Zij besloot de klassieker ‘Gossip Girl’ nog eens vanonder het stof te halen en tot haar grote verbazing merkte ze in aflevering vier van seizoen zes een serieus vestimentair probleempje op bij Serena. De blondine zit in een restaurant met Dan aan tafel en draagt een nauwsluitende roze jurk. Iets later zien we Serena wegstappen en heeft ze onder die chique jurk plots een comfy, grijze trainingsbroek aan. Je kan denken dat dit een of andere vreemde trend was toen, maar dat is helemaal niet het geval, want in een ander shot van daar vlak voor zien we Serena’s blote benen. Oeps!

@skyehanamaikaiseason 6 episode 4 ?♬ original sound – skyehanamaikai


Het bewuste TikTok-filmpje werd al meer dan zeven miljoen keer bekeken, en zelfs de allergrootste fans van de reeks vielen uit de lucht. Wij kunnen het dragen van die jogging op de coronacrisis steken, maar wat was Serena’s excuus?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '