Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros.

Goed voor één uur kijkplezier!

ZIEN: deze video bundelt alle verwijderde scènes uit de ‘Harry Potter’-films

Ben jij een grote fan van de ‘Harry Potter’-films en heb je elke film ondertussen al minstens tien keer gezien? Dan moet je onderstaande video zeker een keertje bekijken. Een YouTuber heeft namelijk de verwijderde scènes uit de acht verschillende films in één video gezet. Goed voor één uur kijkplezier!


Van ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ tot ‘Harry Potter en de Relieken van de Dood’, onderstaande video toont ons verschillende scènes die de uiteindelijke films niet gehaald hebben. Het gaat om scènes die onder meer voor extra context zorgden of die de nadruk legden op de sterke band tussen bepaalde personages. Fans van de saga zullen onderstaand beeldmateriaal dan ook zeker kunnen appreciëren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

De fans die onder de video reageerden, zijn het alvast met elkaar eens: deze verwijderde scènes hadden gewoon deel mogen uitmaken van de uiteindelijke montage. Ze dragen namelijk meer bij aan het verhaal en op deze manier had er ook wat meer van de boeken in de films gezeten. ‘De scène tussen Harry, tante Petunia en Dirk had eigenlijk in de finale versie moeten zitten. Voor de lezers was dit een van de meest verdrietige momenten uit het laatste boek’, klinkt het in een van de reacties.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '