Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @maisie_williams

Check de veelzeggende hashtag onder haar laatste Instagramfoto...

UH-OH: verklapt Maisie ‘Arya Stark’ Williams het einde van ‘Game Of Thrones’?!

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Maisie Williams, beter bekend als Arya Stark uit ‘Game Of Thrones’, postte onlangs een foto op haar Instagrampagina na een draaidag van het achtste en allerlaatste – snif! – seizoen van de serie. Het onschuldige beeld is volgens heel wat fans helaas een enorme spoiler.


Er is al veel gezegd en geschreven over het veelbelovende allerlaatste seizoen van de beste serie aller tijden ‘Game Of Thrones’. De opnames zijn volop bezig, en pas in april 2019 kunnen we zien hoe het allemaal afloopt. We weten al dat de grote finale maar zes afleveringen zal tellen en dat de acteurs een minutenlang applaus en staande ovatie gaven voor de productie bij het doorlezen van het script van het spannende einde.

We kregen ook al te horen dat we heel wat drama mogen verwachten, want er zullen helaas opnieuw veel van onze geliefde personages sneuvelen. Maisie Williams, die gestalte geeft aan de kleine maar ontzettend moedige Arya Stark, verklapt met een Instagramfoto nu precies al meer over wie het einde niet haalt…

Besmeurd met bloed


Het lijkt op het eerste zicht een onschuldige foto. We zien een paar Nikes die besmeurd zijn met bloed – of ketchup – en Maisie schrijft daarbij: ‘Vaarwel Arya. Vaarwel ‘Game Of Thrones’. Het was me een waar genoegen.’ Maar de eerste hashtag die de actrice gebruikt in het onderschrift doet ons bijna van onze stoel vallen!

https://www.instagram.com/p/Bk7fHbnA7Cy/?utm_source=ig_embed

Er staat #lastwomanstanding. Wil dit zeggen dat Arya Stark de enige vrouw is die overblijft na al die jaren? Gaan Sansa, Cersei Lannister, Brienne en co toch nog allemaal dood? Fans denken alleszins dat Maisie serieus haar mond voorbijpraatte met deze hashtag. Ai ai!

‘Zij wordt koningin!’, ‘Oh nee, geen spoilers!’, ‘Heeft ze nu net het einde van de serie prijsgegeven?’ en ‘Wat betekent dit??’ is maar een greep uit de vele reacties op de foto.

Tattoo


Het is trouwens niet de eerste keer dat er een eventuele spoiler opduikt over het einde van ‘Game Of Thrones’. Een aantal weken geleden toonde Sophie Turner of Sansa Stark haar nieuwe tattoo aan de wereld: een wolf met daaronder het zinnetje ‘The pack survives’. Toen dachten velen dat dit betekende dat de Stark-familie de grote overwinnaar zal zijn.

We zullen gewoon nog een beetje – achtenhalve maand om precies te zijn – geduld moeten uitoefenen. Spannend!

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '