Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Vanavond komen we in de eerste aflevering van 'Studio Stan' te weten waarom dit zo'n emotioneel moment is voor Helen en Maarten.

KIPPENVEL: tweeling in tranen wanneer ze voor het eerst weer samen zingen

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

VTM loste zonet de eerste beelden van ‘Studio Stan’, een muzikaal programma waarin Stan Van Samang mensen ontvangt die om een speciale reden in zijn studio willen zingen. In het emotionele fragment is te zien én te horen hoe een tweeling na jaren voor het eerst opnieuw samen achter de micro staat. Kippenvel!


Het zijn Helen en haar tweelingbroer Maarten (20) die bij Stan aankloppen om samen een liedje vast te leggen. Samen met haar broer zingt Helen haar favoriete nummer ‘Dancing On My Own‘ van zangeres Robyn in. Het was voor haar al enkele jaren geleden dat ze samen met haar broer achter de micro stond.

Maarten stopte enkele jaren geleden om een bijzondere reden met zingen. In de studio gaven de twee voor het eerst sinds lang weer het beste van zichzelf en dat ging gepaard met een hoop traantjes. Waarom het duet voor Maarten en Helen zo’n emotionele ervaring was, zie je vanavond in de eerste aflevering van ‘Studio Stan’. Een ding is al zeker: wij zetten een doos zakdoekjes klaar!

‘Studio Stan’ is vanaf vandaag elke dinsdag om 20u35 op VTM te zien.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '