Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

In totaal komen er 5 (!) prequels over de populaire serie.

Tweede spin-off van ‘Game of Thrones’ zal gaan over de familie Targaryen

Een tijdje geleden kwam de populaire serie ‘Game of Thrones’ aan zijn einde, maar de makers doen er alles aan om de leegte in ons hart (en in onze agenda) een beetje op te vullen. Eerder maakte HBO al bekend dat er gewerkt wordt aan maar liefst vijf prequels waarvan eentje over de familie Stark. Afgelopen weekend raakte het nieuws bekend dat ook de familie Targaryen een eigen spin-off krijgt.


De eerste prequel, die over de familie Stark, zal gaan over wat er gebeurde voor het allereerste seizoen. De reeks speelt namelijk duizenden jaren voor de befaamde Zeven Koninkrijken af. Eerder verklapte HBO al dat we te weten zullen komen hoe de White Walkers – het leger des doods – ontstonden. Daarnaast zullen er volgens de zender ook geheimen onthuld worden over de geschiedenis van Westeros, en we krijgen te zien hoe families zoals de Starks vorm kregen.

Tweede spin-off


Afgelopen weekend raakte er bekend dat de familie Targaryen centraal staat in de tweede spin-off. Ook hier gaat het om een prequel, want de serie zal zich afspelen 300 jaar voor de gebeurtenissen uit ‘Game of Thrones’. Daarnaast is de reeks gebaseerd op het boek ‘Fire and Blood’ van auteur George R.R. Martin. Deze zou ondertussen ook al in productie zijn. Meer details over het verhaal zijn er nog niet, maar ook deze spin-off is niet de laatste. In totaal staan er maar liefst vijf prequels op de planning die stuk voor stuk gebaseerd zijn op de wereld van ‘Game of Thrones’. Fans van de HBO-serie zijn dus nog een aantal jaren zoet!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '