Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De cast kondigt het goede nieuws aan in een video.

Er komt officieel een tweede seizoen van ‘Shadow and Bone’

Ysaline Pollet

We hadden al een donkerbruin vermoeden dat er een tweede seizoen van ‘Shadow and Bone’ zou komen, maar nu is het ook officieel. De cast kondigde het goede nieuws aan in een video op Instagram.


Het eerste seizoen van ‘Shadow and Bone’ eindigde dusdanig dat het gewoon wreed zou zijn van Netflix als ze geen tweede seizoen zouden maken. Gelukkig kunnen we op twee oren slapen. De streamingdienst bevestigt de komst van nieuwe afleveringen.

Het waren de castleden, waaronder Jessie Mei Li (Alina Starkov), Ben Barnes (generaal Kirigan) en Amita Suman (Inej Ghafa), die het goede nieuws in een video aankondigden. Eerst deelde het officiële Instagramaccount van ‘Shadow and Bone’ een video waarin de acteurs alle fans uit het Grisha-universum vroegen om te helpen goed nieuws op te roepen.

In een tweede filmpje laten ze ons niet langer in spanning. ‘Ik denk dat het gewerkt heeft’, zegt Jessie. ‘Je oproepkrachten hebben gewerkt’, beaamt ook Kit Young (Jesper Fahey). ‘Dus, ben je klaar voor het nieuws’, vraagt Amita. Tromgeroffel van Jessie, en Ben Barnes onthult vervolgens het goede nieuws: ‘Spoiler alert: ik zie je in seizoen 2’. ‘”Shadow and Bone” keert officieel terug voor een tweede seizoen’, roept Jessie uit. Joehoe! In de video bedankt de cast iedereen ook nog eens.

Hoe het verhaal verdergaat in het tweede seizoen, valt nog af te wachten. In de laatste aflevering van het eerste seizoen zagen we hoe de Duisterling levend uit de Schaduwvlakte kwam gewandeld, dit keer met de monsters aan zijn zijde…

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Shadow and Bone (@shadowandbone)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '