https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Courteney Cox neemt episch filmpje op met Ed Sheeran én Elton John

Courteney Cox neemt episch filmpje op met Ed Sheeran én Elton John

Ze gieten Phoebe's blunder uit het derde seizoen van 'Friends' in een nieuw jasje.

courteney cox
© getty

Courteney Cox houdt evenveel van throwbacks naar ‘Friends’ als ons. Ze speelt deze keer een zangscène uit de populaire serie na en doet daarvoor beroep op niemand minder dan Ed Sheeran en Elton John.

De meest actieve friend op Instagram is zonder twijfel Courteney ‘Monica’ Cox. Vorige week danste ze nog samen met Ed Sheeran het legendarische dansje The Routine uit de serie, en dit keer haalt ze haar zangkunsten boven. Ze doet opnieuw beroep op Ed Sheeran en dit keer vergezelt ook sir Elton John hen aan de piano. Zangeres Brandi Carlile maakt het celebritykwartet compleet.

Tiny Dancer versus Tony Danza

Het liedje dat ze zingen, is opnieuw een verwijzing naar een hilarisch moment uit de populaire serie. Ross (David Schwimmer), Rachel (Jennifer Aniston) en Phoebe (Lisa Kudrow) bespreken in ‘The One with the Princess Leia Fantasy’ uit het derde seizoen wat ze het meest romantische liedje aller tijden vinden. Terwijl Rachel het logische ‘The Way We Were’ van Barbra Streisand antwoordt, zegt Phoebe: ‘Dat liedje dat Elton John voor die man uit “Who’s the Boss?” schreef’. De twee vrienden vallen volledig uit de lucht, waarna Phoebe een stukje uit dat nummer zingt. Tot grote hilariteit van Ross en Rachel, en ons natuurlijk, heeft ze de lyrics volledig mis! In plaats van ‘Tiny Dancer’, hoe het nummer van Elton écht heet, zingt ze: Tony Danza. En die laatste is inderdaad de acteur uit de bekende Amerikaanse serie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Mondegreen

Courteney Cox spendeert de laatste tijd vele uurtjes achter de piano en ze besloot deze mondegreen of verkeerd verstane passage uit de liedjestekst in een nieuw jasje te gieten. ‘Lisa Kudrow, deze is voor jou’, zegt Ed aan het begin van het filmpje. Daarna begint het viertal samen te zingen en te spelen. Tiny Dancer wordt uiteraard opnieuw vervangen door Tony Danza. Het filmpje werd al meer dan vier miljoen (!) keer bekeken en kreeg al meer dan een miljoen likes.

De reacties op dit dream team waren uiteraard laaiend enthousiast. Zelfs Tony Danza himself schreef een comment onder de video. ‘Eerst The Routine, en nu dit. Je hebt mijn dag weer gemaakt!’, aldus de acteur.

‘Het was zo goed!’

Lisa Kudrow is alleszins in de wolken met dit eerbetoon. Ze nam op haar beurt een video op waarin ze de vier sterren bedankt voor de speciale serenade. ‘Dat was het meest opwindende ding ooit’, zegt de actrice enthousiast. ‘Het was zo goed.’ Ze zingt ook zelf het bewuste stukje nog een keertje, omdat de celebs de klemtoon technisch gezien niet juist legden in hun liedje. ‘Maar wat jullie deden was ook goed’, grapt ze. ‘Zeker het originele liedje dat je schreef, sir Elton John’.

Lees ook: