Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

The wait is almost over!

Netflix deelt foto’s en releaseperiode voor tweede seizoen van ‘Outer Banks’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We weten wanneer het tweede seizoen van ‘Outer Banks’ (ongeveer) naar Netflix komt! De streamingdienst deelde foto’s en een releaseperiode via Instagram.


Het tweede seizoen van ‘Outer Banks werd in juli 2020, een dikke drie maanden nadat het eerste seizoen op Netflix werd gelanceerd, officieel bevestigd. Nu heeft de streamingdienst ook verklapt wanneer we die nieuwe afleveringen ongeveer mogen verwachten, namelijk in de zomer van 2021! Of dat in juni, juli, augustus of september zal zijn, is nog niet duidelijk. Maar een ding is zeker: we hoeven niet heel lang meer te wachten!

Foto’s


Netflix kondigde het goede nieuws aan op Instagram met een reeks foto’s uit het tweede seizoen. Daarin zien we onder andere John B en Sarah schattig wezen op een strand (vermoedelijk in de Bahama’s) maar zien we hen in een andere foto ook vluchten. Daarnaast zien we JJ, Kiara en Pope weer fratsen uithalen en wonen Sarahs vader, broer, zus en stiefmoeder een begrafenis bij. Vermoedelijk die van Sarah, aangezien iedereen denkt dat het koppel overleden is.

Op het einde van het eerste seizoen zagen we namelijk dat John B beschuldigd werd van moord en dat hij en Sarah samen vluchtten en maar nipt konden ontkomen. Hun vrienden en familie denken dat ze het niet overleefd hebben, maar ze hebben het gelukkig gehaald! Ze werden opgevist door een boot en zijn op weg naar de Bahama’s om het goud te zoeken dat Sarahs vader Ward gestolen heeft. Hoe het verhaal verder gaat, en of ze er dus in slagen om het goud terug te krijgen, komen we deze zomer te weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '