Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Siska Schoeters zal opnieuw een dialoog aanwakkeren!

YES: er komt een tweede seizoen van ‘Durf te vragen’ aan

Chloë Foubert

Hoewel het nieuwe televisieseizoen nog officieel voorgesteld moet worden, pakt Eén nu alvast uit met een leuk nieuwtje. Niemand minder dan Siska Schoeters zal namelijk opnieuw op pad gaan voor een tweede seizoen van ‘Durf te vragen’.


Eén postte zonet een foto van de 37-jarige presentatrice waaronder de veelzeggende woorden ‘Vrouw van het jaar’ prijken. Siska kreeg die titel dan ook van de lezers van Nina, maar dat is niet het enige heugelijke nieuws dat de zender te melden heeft. Er komt namelijk ook een tweede seizoen van ‘Durf te vragen’ aan. Daarin zal Siska opnieuw een hele reeks interessante, maar ook wel gedurfde vragen bij het grote publiek sprokkelen waarna een groep mensen eerlijk én openhartig die vragen zal beantwoorden.

In het eerste seizoen kwamen al acht boeiende groepen aan bod: van mensen die van BDSM houden tot priesters. Die laatsten kregen vragen voorgeschoteld als ‘Heeft de paus altijd gelijk?’ en ‘Wanneer was u voor het laatst verliefd?’. Welke thema’s in het tweede seizoen aan bod zullen komen, is echter nog niet geweten. En ook op de exacte uitzenddatum blijft het nog even geduldig wachten…

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '