https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Met hoofdrolspelers zoals Robert De Niro en Al Pacino zou het budget oplopen tot zo'n 156 miljoen euro. Slik!

ZIEN: trailer van ‘The Irishman’, een van de duurste Netflixfilms ooit

Herlinde Matthys

Netflix heeft binnenkort opnieuw een topfilm in de aanbieding. Komende herfst kan je naar ‘The Irishman’ van Martin Scorsese kijken, een van de duurste Netflixfilms die ooit gemaakt is. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Al Pacino en Robert De Niro.


De herfst gaat niet alleen gepaard met pumpkin spice lattes, vallende bladeren en cosy sweaters. Het is standaard ook het seizoen waarin keigoede films uitkomen, en dat is dit jaar niet anders. Netflix heeft met ‘The Irishman’ een toppertje in de aanbieding van niemand minder dan regisseur en levende legende Martin Scorsese.

Grote namen en een nog groter budget


De ideale film om tijdens een druilerige dag te bekijken lekker warm onder een dekentje met een grote zak chips. Hij is gebaseerd op het boek ‘I Heard You Paint Houses’ van Charles Brandt dat gaat over de georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika. Het verhaal wordt verteld vanuit het standpunt van huurmoordenaar Frank Sheeran.

Scorsese wist een paar grote namen te strikken voor zijn nieuwste project. De hoofdrollen zijn namelijk weggelegd voor de iconische Al Pacino en al even iconische Robert De Niro. Zij zullen ongetwijfeld wel iets te maken hebben met de hoge kosten om deze toekomstige kaskraker te maken. Het budget zou volgens The Wall Street Journal oplopen tot 156 miljoen euro, en sommigen spreken zelfs over 180 miljoen euro.

Benieuwd of de film al dat geld waard is? Kijk dan zeker naar onderstaande trailer en hou het Netflixaanbod vanaf eind september goed in het oog.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content