Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Met de makers van 'Captain America' en 'Avengers' aan boord en Netflix' hoogste budget ooit, hebben we natuurlijk hele hoge verwachtingen!

TRAILER: Ryan Gosling, Chris Evans en Regé-Jean Page doen het knallen in ‘The Gray Man’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Er is eindelijk een officiële trailer voor de langverwachte film ‘The Gray Man’ die naar Netflix komt. En de film met toptalenten Ryan Gosling, Chris Evans en Regé-Jean Page zal ook in de bioscoop te zien zijn!

Als er één film is op Netflix waar we al enkele maanden naar aftellen, is het wel ‘The Gray Man’. Met Anthony en Joe Russo – de makers van ‘Captain America’ en ‘Avengers’ -, acteurs zoals Ryan Gosling, Chris Evans en Regé-Jean Page en Netflix’ duurste budget tot nu toe, hebben we natuurlijk hele hoge verwachtingen van de film.

Wanneer in ‘The Gray Man’ de meest bekwame huursoldaat van de CIA – waarvan de ware identiteit onbekend is – per ongeluk duistere bureaugeheimen onthult, zet een psychopathische ex-collega een premie op zijn hoofd en veroorzaakt hij een wereldwijde klopjacht door internationale huurmoordenaars.

‘The Gray Man’ is vanaf 13 juli te zien in de bioscoop en vanaf 22 juli wereldwijd te streamen via Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '