Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max

In één woord samengevat: wauw!

TRAILER: HBO Max lost eerste beelden van magische ‘Harry Potter’-reünie

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Christmas came early, want HBO Max loste de trailer van de magische ‘Harry Potter’-reünie. Die belooft een emotioneel weerzien tussen de acteurs in een betoverende setting, leuke wist-je-datjes en pure nostalgie. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Vorige maand raakte bekend dat er een ‘Harry Potter’-reünie in de maak is, en daar liet HBO Max duidelijk geen gras over groeien. Op 1 januari is het al zover: dan staat het langverwachte ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ op de streamingdienst. In een trailer geeft het al een klein en vooral magisch voorproefje van wat ons te wachten staat.

Het vertrouwde decor

Wie dacht dat het een reünie à la ‘Friends’ zou worden heeft het goed mis. Het is ook duidelijk dat het geen sequel is, al stappen de acteurs wel weer in het vertrouwde ‘Harry Potter’-decor. Ze stappen ter hoogte van Platform 9 3/4 aan boord van de Zweinsteinexpress richting, jawel, Zweinstein. Daar verzamelen ze met z’n allen in de Grote Zaal waar ze samen dineren, dansen, herinneringen ophalen en het duidelijk naar hun zin hebben. In de trailer vangen we al een glimp op van onder anderen Harry, Hermelien, Ron, Voldemort, Draco en Bellatrix, maar ook Hagrid, Sirius Zwarts, Fred en George Wemel, Marcel Lubbermans en Loena Leeflang zullen van de partij zijn.

Emotionele momentjes

‘Ik denk dat dit het perfecte moment is om met z’n allen samen te zitten en herinneringen op te halen’, horen we Rupert Grint zeggen. ‘Ik had schrik dat het meest betekenisvolle deel van ons leven erop zou zitten. Maar het is zo fijn om iedereen terug te zien. Ik zou niet zijn wie ik vandaag ben zonder iedereen die ik hier ontmoet heb‘, voegt Daniel Radcliffe daar bij een aantal flashbacks aan toe.

Krijg je het nu al moeilijk? Je bent niet alleen. Het is duidelijk: we mogen ons aan een zeer emotioneel, maar mooi en vooral uniek stukje televisie verwachten. Want zoals Emma Watson het zo mooi zegt: ‘In moeilijke en donkere tijden kan “Harry Potter” het leven weer rijker maken.’ Een reünie is dus exact wat we nu nodig hebben!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ staat vanaf 1 januari op HBO Max. Of we de reünie ook bij ons op televisie zullen kunnen kijken is nog niet helemaal duidelijk. Fingers crossed!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '