https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Lifetime © © Lifetime

Het befaamde interview met Oprah Winfrey wordt nagespeeld in de film.

ZIEN: de trailer van ‘Harry & Meghan: Escaping The Palace’, de film die zou onthullen wat er écht gebeurde

Op 6 september zendt de Amerikaanse zender Lifetime ‘Harry & Meghan: Escaping The Palace’ uit, de laatste film in de trilogie over prins Harry en Meghan Markle. De trailer toont dat er voor de film inspiratie werd gehaald uit het interview met Oprah Winfrey. Het tv-moment zelf wordt ook nagespeeld. Op Twitter zijn de eerste reacties niet mals.


Na ‘Harry & Meghan: A Royal Romance’ over de start van de relatie en ‘Harry & Meghan: Becoming Royal’ over het koninklijk huwelijk, komt het volgende hoofdstuk er binnenkort aan. In ‘Escaping The Palace’ wordt volgens Lifetime onthuld waarom Harry en Meghan écht afstand namen van hun koninklijk leven. De film gaat ook dieper in op de vetes tussen Meghan en Kate Middleton en tussen Harry en zijn broer William en papa Charles. Ook de ruzie met de pers wordt belicht.

Nieuwe gezichten


We krijgen in de trailer de twee nieuwe hoofdrolspelers te zien. Jordan Dean, die je kan kennen van de Marvel-reeks ‘The Punisher’, neemt de rol van prins Harry op. Sydney Morton, een tv- en musicalactrice, speelt Meghan Markle, en met overtuiging. Als je je ogen sluit, lijkt het alsof je Markle zelf hoort spreken. Dean en Morton zijn nu al het derde duo dat het koppel speelt, na Murray Fraser en Parisa Fitz-Henley in de eerste film en Charlie Field en Tiffany Smith in de tweede. De schrijvers en producers zijn wel dezelfde als voor de eerdere films.

Geïnspireerd door Oprah


De trailer toont een erg vijandige sfeer tussen Harry en Meghan en de rest van de familie. ‘We laten hen ons niet vernietigen zoals ze met zoveel anderen deden’, zegt Harry hevig. ‘We moeten vechten voor onze familie’, klinkt het bij Meghan. Eén moment is duidelijk geïnspireerd door het interview met Oprah Winfrey dat het koppel in maart deed. Markle vertelde daar dat ze zelfmoordgedachten had toen ze hoogzwanger was. Ze zei toen tegen dat Harry dat ze niet wist wat ze zou doen als hij haar alleen liet. Die quote is letterlijk in de trailer te horen. Het interview zelf wordt ook volledig nagespeeld.

De eerste reacties op de trailer zijn niet bepaald positief. Er wordt Lifetime kwalijk genomen dat ze de reputatie van de koninklijke familie schaden met hun films, en er wordt gelachen met de povere kwaliteit. ‘Super cringe’, staat er onder meer te lezen. Wat denk jij?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=YCWVDn2Xku8&feature=emb_title

 

Op 6 februari is ‘Harry & Meghan: Escaping The Palace’ te zien op Lifetime. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de film bij ons te zien is. Op Twitter komt er kritiek op de gekozen releasedatum. Op 6 september 1997 werd prinses Diana begraven. Twitteraars geloven dat Lifetime die datum bewust koos. ‘Wat een degoutante, teleurstellende beslissing’, klinkt het.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content