Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

In de reeks stappen vier vrienden het Grote Routepad nr. 5 af ter herdenking van hun vriendin Lisa, die er vijf jaar eerder verdween.

Eén lost veelbelovende trailer van psychologische thrillerserie ‘GR5’

Zondagavond staat op Eén voor straffe Vlaamse series. Wij hebben een vermoeden dat we weten wat we na afloop van het tweede seizoen van ‘Over water’ te zien zullen krijgen op die hoogdag. Eén loste namelijk net de erg veelbelovende trailer van ‘GR5’, een thrillerreeks die later dit voorjaar te zien zal zijn.


In ‘GR5’ wandelt een groepje vrienden het Grote Routepad nr. 5 af. Hun vriendin Lisa begon vijf jaar geleden aan de wandelroute van 2.000 kilometer dwars door Europa, maar kwam nooit aan. De tocht wordt voor de twintigers een confrontatie met zichzelf en met elkaar, maar ook een zoektocht naar de waarheid over Lisa’s verdwijning.

Jong en ervaren talent


Met Violet Braeckman, Boris Van Severen, Saïd Boumazoughe en Laurian Callebaut in de hoofdrollen bulkt de serie van het jong talent. De eerste twee ken je onder meer van ‘Salamander’. In het tweede seizoen van de populaire serie speelden ze elkaars geliefden. Boumazoughe is vooral bekend van ‘Patser’ en van de muziekgroep SLM. Laurian Callebaut en ook Indra Cauwels, die de vermiste Lisa speelt, zijn nieuwe gezichten op televisie.

Het jong talent wordt ondersteund door ervaren rotten als Viv Van Dingenen en Lucas Van den Eynde. Regisseur Jan Matthys heeft eveneens al heel wat moois op zijn conto staan. Hij maakte onder meer ‘In Vlaamse Velden’, ‘Quiz Me Quick’, ‘De Smaak van De Keyser’ en ‘Katarakt’.

Nog even geduld


Het is nog niet duidelijk wanneer ‘GR5’ juist uitgezonden wordt, maar het zou zeker later dit voorjaar zijn. Aangezien dit een echte zondagavondreeks lijkt, zou ze weleens op de planning kunnen staan na het tweede seizoen van ‘Over water’, dat vorige zondag van start ging. We houden je op de hoogte!

Meer series om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '