Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'The Last watch', een documentaire over het laatste seizoen, wordt een must watch voor elke 'GoT'-fan.

ZIEN: Kit Harrington krijgt het moeilijk in mooie trailer voor ‘Game of Thrones’-documentaire

Om het afscheid van de serie iets draaglijker te maken, trakteert HBO de fans van ‘Game of Thrones’ een week na de allerlaatste aflevering op een documentaire. In de officiële trailer voor ‘The Last Watch’ krijgen we al een eerste blik op het mooie stukje televisie dat dat ongetwijfeld wordt.
‘The Last Watch’ wordt een documentaire over het achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’. In de trailer krijgen we onder meer een blik op de allerlaatste table read met een emotionele Kit Harrington en een Sophie ‘Sansa’ Turner die het allemaal best amusant vindt. Ook de laatste scène van Daenerys komt aan bod. Beelden van de laatste opnames worden afgewisseld met getuigenissen van cast- en crewleden die vertellen over het afscheid van de serie die hun leven veranderde. We vermoeden dat een beetje ‘Game of Thrones’-fan twee uur lang zal zitten snotteren op 27 mei.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer ‘Game of Thrones’:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '