Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal Pictures

In de vernieuwde versie met Kristen Stewart en Elisabeth Banks lijven twee ervaren spionnes een nieuwe Angel in.

HELLO, ANGELS: de trailer voor de nieuwe ‘Charlie’s Angels’ ziet er veelbelovend uit

Een remake van een geliefde film zorgt altijd voor de nodige scepsis. Maar zelfs de grootste scepticus moet toegeven dat de zopas gedropte trailer voor de gloednieuwe ‘Charlie’s Angels’ er goed uitziet. En een goed begin is het halve werk, nietwaar?


Kristen Stewart, Ella Balinska en Naomi Scott zijn vanaf 14 november in de bioscoop te zien als Charlie’s nieuwe engeltjes. In de eerste trailer voor de film wordt duidelijk dat Jane (Balinska) en Sabina (Stewart) twee professionele spionnes zijn die de weinig dappere Elena (Naomi Scott) moeten opleiden tot een volwaardige Angel. Die laatste is momenteel trouwens te zien als Yasmine in de live-actionremake van ‘Aladdin’. Elisabeth Banks, die de film regisseerde, speelt zelf Bosley, de rechterhand van Charlie.

Stoere vrouwen, leuke oneliners, een dansscène, een romance met een knappe kerel – hallo, Noah Centineo – en de soundtrack door al even straffe madammen: deze nieuwe versie lijkt alle elementen van de films van 15 jaar geleden te bevatten. En dat maakt ons alvast héél blij!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer films om te zien: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '