Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Paramount Pictures

Helaas zijn de monsters niet de enigen waar ze in deze nieuwe wereld bang voor moeten zijn...

ZIEN: enge wezens vallen opnieuw aan bij het minste geluid in de trailer van ‘A Quiet Place Part II’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De horrorfilm ‘A Quiet Place’ was vorig jaar een groot succes. Daarom besloot regisseur John Krasinski er een vervolg aan te breien in 2020. Zijn vrouw Emily Blunt speelt opnieuw de hoofdrol.


Een familie met twee kindjes woont op een afgelegen boerderij. Een normaal plaatje zou je denken, maar niks is minder waar. Ze leven in angst voor verschrikkelijke monsters die aanvallen bij het minste geluidje dat ze horen. Stil zijn, is dus de boodschap. Helaas is dat gemakkelijker gezegd, dan gedaan. Dat is de verhaallijn van ‘A Quiet Place’. De horrorfilm van vorig jaar was een groot succes, en daarom besloot hoofdrolspeler én maker John Krasinski om er een vervolg aan te breien.

Geluidsgevoelige wezens


In ‘A Quiet Place Part II’ worden Evelyn Abbot (Emily Blunt) en haar zoon Marcus (Noah Jupe) en dochter Regan (Millicent Simmonds) nog steeds opgejaagd door de geluidsgevoelige wezens. Ze moeten hun huis nu verlaten en zich een weg banen buiten. Ze merken helaas al snel dat de monsters niet de enigen zijn waar ze in deze nieuwe wereld bang voor moeten zijn...

De trailer belooft alleszins opnieuw veel goeds, of net niet. Naast de vaste waarden uit de vorige film duikt trouwens ook Cillian Murphy op, beter bekend als Tommy uit de populaire reeks ‘Peaky Blinders’. De film komt in maart in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '