https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

'Tien Om Te Zien - De Zomer Van 199X' toont de grootste hits, meest foute acts en legendarische meezingers.

VTM zendt binnenkort meest memorabele momenten van ‘Tien Om Te Zien’ uit

Ysaline Pollet

Zat jij ook elke zomer voor de buis mee te kwelen met meezingers uit ‘Tien Om Te Zien’ of was je telkens fysiek aanwezig aan de kust? VTM blikt terug op die memorabele momenten in ‘Tien Om Te Zien – De Zomer Van 199X’.


‘Tien Om Te Zien’ is een van de populairste Vlaamse muziekprogramma’s aller tijden. In de jaren 90 trokken elke zomer tienduizenden mensen richting King Beach in Blankenberge. VTM brengt de sfeer van toen terug met het programma ‘Tien Om Te Zien – De Zomer Van 199X’.

Sterren van toen


Daarin zal wekelijks een top tien van de meest memorabele momenten – geselecteerd uit maar liefst 554 afleveringen – vol grootste hits, meest foute acts en legendarische meezingers uit de jaren 90 getoond worden. Sterren van toen, zoals Koen en Kris Wauters, Ingeborg, Bart Peeters, Bart Kaëll, Christoff en Belle Perez zullen naar die beelden kijken en erop reageren in het throwbackprogramma.

Ook presentatorsduo Anne De Baetzelier en Willy Sommers én muzieksamensteller Jos Van Oosterwijck zijn opnieuw van de partij. Daarnaast komen nieuwe bekende gezichten én fans zoals Kenji en Shania Gooris, Andy Peelman en Q-dj’s Maarten & Dorothee aan bod in het programma.

‘Tien Om Te Zien – De Zomer Van 199X’ is vanaf 13 juni heel de zomer lang wekelijks te zien op VTM om 19u55.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content