Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De actrice die in de huid van koningin Elizabeth kruipt, vertelt verder dat ze heel zenuwachtig is.

Imelda Staunton verklapt releasedatum van ‘The Crown’ seizoen 5

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wie (stiekem) hoopte dat seizoen 5 van ‘The Crown’ net als seizoen 4 in november op Netflix zou verschijnen, heeft gelijk. Alleen moeten we nog een jaar wachten. Imelda Staunton, die in de huid van koningin Elizabeth kruipt, maakte namelijk bekend dat de nieuwe afleveringen er pas in november 2022 aankomen.


De opnames van seizoen 5 van ‘The Crown’ zijn volop bezig, en zijn blijkbaar nog niet afgerond. Netflix postte een filmpje online waarin Imelda Staunton, die de komende twee seizoenen de fakkel van de Queen overneemt van Oliva Colman, vertelt dat ze op de set zit. ‘Ik ben dolblij dat ik de rol van koningin Elizabeth mag erven van twee uitstekende actrices’, aldus de actrice die je kan kennen als Dolores Umbridge uit de ‘Harry Potter’-films.

Superzenuwachtig


‘Ik zal mijn uiterste best doen om hun heel hoge standaard te handhaven’, gaat de actrice verder. ‘Hopelijk zie ik er kalm, beheerst en capabel uit.’ Schijn bedriegt, want Imelda vertelt daarna dat ze superzenuwachtig is. ‘Mijn maag doet ondertussen salto’s.

Ze verklapt tot slot waar elke fan van de populaire serie rond de Britse royals op aan het wachten is: de releasedatum van seizoen 5 van ‘The Crown’. ‘We brengen jullie graag het volgende seizoen in november 2022‘, zegt Imelda met een glimlach. Heel even zagen we weer die gemene Umbridge voor ons! Imelda kan daar natuurlijk niet aan doen, ze is gewoon de boodschapper van het slechte nieuws, maar toch vloekten we even bij het horen van die datum! Dan maar de eerste vier seizoenen terug bingewatchen zeker?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Nog meer om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '