Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

YES: Netflixserie ‘The Crown’ krijgt derde seizoen

Goed nieuws voor fans van ‘The Crown’, want de Netflixserie krijgt een derde seizoen! Daarin krijgt de koningin niet alleen een nieuw gezicht, ook prinses Diana zou haar intrede doen in de reeks. Can’t wait!


Meer nog: scenarist Peter Morgan liet weten dat hij van plan is om het verhaal rond de Britse Queen te verspreiden over 6 heerlijke seizoenen. Vreugdedansje!

Wanneer het derde seizoen van ‘The Crown‘ te zien zal zijn op Netflix, is nog niet geweten, maar rumor has it dat de serie nog eind dit jaar naar de streamingdienst komt. Al oefen je best nog even geduld uit, want wellicht krijgen we pas ergens in de herfst een eerste glimp van de nieuwe afleveringen te zien.

Prinses Diana


Claire Foy, die momenteel de rol van Queen Elizabeth II op zich neemt, zal in het nieuwe seizoen trouwens de fakkel doorgeven aan collega Olivia Colman, die je misschien wel kent uit ‘The Night Manager’. Niet alleen Claire Foy krijgt een opvolger, want bijna de volledige cast wordt hernieuwd. Volgens geruchten zou Helena Bonham Carter de rol van prinses Margaret op zich nemen. Het blijft momenteel nog even afwachten of prinses Diana een plaatsje krijgt in de serie.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het tweede seizoen van ‘The Crown’ is sinds vorige maand te zien op Netflix.


 

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '