https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: deze gloednieuwe, ietwat bizarre Netflixserie beginnen we vandaag nog te bingen

ZIEN: deze gloednieuwe, ietwat bizarre Netflixserie beginnen we vandaag nog te bingen

Vandaag releast Netflix 'The End Of The F**king World'.

© Netflix

Vandaag releast Netflix zijn gloednieuwe serie ‘The End Of The F**king World’, een serie over een 17-jarige jongen die er van overtuigd is dat hij een psychopaat is en ooit iemand zal vermoorden.

Het verhaal

De hoofdrollen in Netflix‘ nieuwste serie ‘The End of the F**king World’, gebaseerd op de gelijknamige roman van Charles Forsman, zijn James (Alex Lawther) en Alyssa (Jessica Barden). James is een 17-jarige jongen die ervan overtuigd is dat hij een psychopaat is. Alyssa is ook zeventien. Ze is de coole, humeurige nieuweling op school. Hun ietwat bizarre karakters lijken vreemd genoeg te matchen. Alyssa overtuigt James om samen met haar een roadtrip te maken, op zoek naar haar biologische vader.

De trailer

De trailer is op z’n zachtst gezegd ‘interessant’ te noemen en wekt meteen onze interesse. Het eerste seizoen van ‘The End of the F**king World’ verschijnt vandaag bij ons op Netflix. Wij zijn het hele weekend in onze zetel te vinden!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: