Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Spoiler alert!

‘Temptation Island’-koppel Tim en Deborah zouden hun huwelijk hebben afgezegd

De redactie

‘Temptation Island’-koppel Tim en Deborah uit Aalst heeft kijkend Vlaanderen ervan overtuigd dat ze het avontuur zullen overleven, maar volgens ingewijden zouden ze het wel eens grondig mis kunnen hebben.


Het tiende seizoen van ‘Temptation Island’ is eindelijk uit de startblokken geschoten, en hoe! Met 534.582 kijkers verbrak de eerste dubbelaflevering het record van het voorgaande seizoen. De kijkers hebben zich al een mening gevormd over de koppels, en als er één duo de relatietest zou weten te overleven, zijn het volgens hen Tim en Deborah.

‘Die geeft zichzelf constant peptalks’


In de eerste aflevering zagen we hoe Tim de nacht buiten doorbracht omdat hij geen kamer wilde delen met Zwanetta en zelfs een bord ophing dat er naast Deborah no girls allowed waren in zijn kamer. Maar het ziet ernaar uit dat een van de twee toch over de streep is gegaan op het eiland.

Volgens een alerte kijker probeerde Tim met al zijn ‘peptalks’ vooral zichzelf te overtuigen dat hij niet zou vreemdgaan. En ze kan het weleens bij het rechte eind hebben, want vorige week dook al deze foto op van ‘De Playboy van Aalst’ met verleidster Yana.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Huwelijk afgelast


Wij hebben uit eerste hand vernomen dat Tim en Deborah hun burgerlijk huwelijk op het stadhuis in Aalst hebben laten schrappen uit de planning. Ook hun aanvraag om met paard en kar over de autovrije markt te mogen rijden, hebben ze blijkbaar ingetrokken.

Volgens Barbara Salomon van VIJF is er niks van aan. ‘Voor het afreizen naar Thailand lag er nog helemaal geen trouwdatum vast, aangezien Tim nog geen aanzoek had gedaan aan Deborah.’

Nu is de grote vraag natuurlijk wie we moeten geloven. Ondertussen vonden speurneuzen bij Medium broodkruimels die de twee kandidaten online achterlieten.

Zo stond Tim aanwezig op ‘De Grote Muil Fuif XXL‘ en stuurde hij Facebook-likes in de richting van verleidsters Laetitia en Billy. Zijn reacties (zoals de bommetje- en de vuuremoji) op foto’s van verschillende vrouwen de afgelopen maanden zijn ook niet bepaald koosjer voor een bezette man. Mediums detectivewerk stootte ook op een advertentie voor de verkoop van een woonst op het adres van Tim, die twee weken na het einde van de opnames van ‘Temptation Island’ online werd gezet.

Het Facebookprofiel van Deborah verraadde dan weer dat ze de passief-agressieve toer opging door berichten te liken als deze:

Is hun relatie op de klippen gelopen? De tijd zal het uitwijzen. De volgende ‘Temptation Island’-aflevering zie je komende donderdag om 21u30 op VIJF.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '