Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Hulu

De vijf zussen en mama Kris wensen iedereen een gelukkig Nieuwjaar.

TEASER: de nieuwe serie van de Kardashians komt er binnenkort aan

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Happy New Year van de Kardashians! De bekende familie komt binnenkort met een nieuwe reality-tv-show ‘The Kardashians’. Streamingdienst Hulu deelde alvast een korte teaser.

‘Keeping up with the Kardashians’ kende in juni 2021 na veertien jaar en twintig seizoenen z’n einde. Maar er kwam in december 2020 goed nieuws voor de fans van de Kardashians én de Jenners.

Kim, Khloé, Kourtney, Kris, Kylie en Kendall kondigden namelijk aan dat ze een deal hadden gesloten met Disney, die inhoudt dat de bekende familie jarenlang wereldwijde content gaat maken voor Hulu en Disney+ Star.

En 2022 begint meteen goed, want Hulu deelde een teaser voor de nieuwe reality-tv-show. Daarin wensen de vijf zussen en mama Kris iedereen een gelukkig Nieuwjaar.When the countdown to the new year ends, the countdown to the new show begins‘, staat er ook te lezen in het filmpje.

De nieuwe reality-tv-serie krijgt de naam ‘The Kardashians’, maar een releasedatum is nog niet bekend. In de caption boven de teaser staat er wel ‘see you soon‘ te lezen, dus we zullen niet heel lang meer moeten wachten op een release. De opnames gingen in september al van start.

Kris vertelde tijdens een Disney-event wel al iets meer over de reeks. ‘In de nieuwe show zie je ons als gezin evolueren. Fans willen dat we zijn wie we zijn, en al vanaf het eerste moment hebben ze net als ons emotioneel geïnvesteerd in onze show. De fans zullen het geweldig vinden dat we onze reis voortzetten. Ik kan niet veel zeggen over wat er gaat komen, maar spoiler, we gaan er fantastisch uitzien en iedereen gaat kijken.’

De reeks zal in de VS op Hulu verschijnen, dus fingers crossed dat we in ons land ‘The Kardashians’ dan ook meteen bij Disney+ Star zullen kunnen streamen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '