Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  ABC

Opgepast: spoilers!

OH MY: er is nóg een dokter zwanger in ‘Grey’s Anatomy’ en iemand moet naar de cel

Het zestiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ is nog maar onlangs begonnen, maar kent al ongezien veel drama. Zo kregen we eerder al te horen dat Amelia in verwachting is van Link, maar zij is niet de enige arts van Grey Sloan Memorial die zwanger is. Oh ja, en er moet ook nog iemand naar de gevangenis…


In de Verenigde Staten is het zestiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ volop aan de gang en de makers voorzien ons – net zoals andere jaren – graag van de nodige portie drama. Zo ziet het er voor Meredith Grey niet zo goed uit in de serie. Zij moet namelijk naar de gevangenis. Eerder was ze al ontslagen omdat ze verzekeringsfraude pleegde en kreeg ze van de rechter een taakstraf. Alleen kwam Meredith hier niet voor opdagen en moet ze nu dus naar de cel. Hoe lang ze precies moet brommen is niet geweten, maar vermoedelijk zal haar straf niet al te lang duren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Gelukkig is er ook nog ruimte voor goed nieuws. Naast Amelia is er namelijk nog een andere dokter zwanger dit seizoen. In de aflevering van deze week kregen de kijkers te zien dat ook Miranda Bailey in verwachting is. Haar partner Ben moest even slikken toen hij het nieuwtje hoorde, want ze dachten dat Miranda al in de menopauze zat. Maar nu is ze dus toch zwanger van haar tweede kind.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '