Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

De singles dragen indrukwekkende maskers, make-up en protheses zodat ze elkaar leren kennen op basis van hun innerlijk en persoonlijkheid.

TRAILER: nieuwe datingshow ‘Sexy Beasts’ op Netflix is te gek voor woorden

Herlinde Matthys

‘The Masked Singer’ meets ‘First Dates’. Dat is een beetje het opzet van de nieuwste datingshow ‘Sexy Beasts’ van Netflix waarin singles gemaskerd op date gaan.


Op café zal je pas op iemand afstappen als die aan je eisenpakketje qua looks voldoet. Ook op Tinder of de meeste andere datingapps/-sites kies je een potentiële date/partner op basis van enkele perfect genomen foto’s. De kans bestaat natuurlijk dat je op die manier een goede match misloopt omdat je niet verder kijkt dan zijn/haar/hun uiterlijk. De nieuwste datingshow ‘Sexy Beasts’ op Netflix wil daar nu komaf mee maken. In de reeks gaan singles op blind date, maar krijgen ze elkaar tijdens hun afspraakje nog steeds niet écht te zien. Ze dragen namelijk indrukwekkende maskers, make-up en protheses zodat ze elkaar leren kennen op basis van hun innerlijk en persoonlijkheid.

Gemiste kans


Het geheel zorgt voor taferelen die je wenkbrauwen doen fronsen en je geregeld ‘wtf’ zullen doen zeggen. Je ziet namelijk een dolfijn die bowlt met een sprinkhaan, een duivel en een aap die in een rollercoaster zitten, een bever en een luipaard die kleiduifschieten of een panda en een alien die met bijlen smijten. De singles gaan op date met verschillende sexy beasts en moeten daarna de moeilijke keuze maken voor welk wezen ze kiezen. Pas dan vallen de maskers letterlijk af en krijgen ze elkaar voor de allereerste keer in volle glorie te zien.

Ondanks het feit dat het concept van deze datingshow niet enkel nobel, en ook een tikkeltje hilarisch is (zie die dolfijn?!), krijgt de reeks toch al wat kritiek. Heel wat mensen vinden dat de makers die beweren niet oppervlakkig te willen zijn met deze serie, toch opnieuw voor allemaal vrijgezellen kozen die volgens het stereotiepe schoonheidsideaal heel knap zijn. Een beetje een gemiste kans volgens velen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat wij razend benieuwd zijn naar die allereerste aflevering!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘Sexy Beasts’ staat vanaf 21 juli op Netflix. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '