https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Brooke Cagle via Unsplash

Schrijf je nu in voor het programma en wie weet vind je de trouwjurk van je dromen.

‘Say Yes To The Dress Benelux’ zoekt toekomstige bruidjes

Herlinde Matthys

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje, maar heb je de perfecte trouwjurk nog niet gevonden? Schrijf je dan snel in voor ‘Say Yes To The Dress Benelux’.


Er komt binnenkort een gloednieuw seizoen van ‘Say Yes To The Dress Benelux’ op TLC. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar toekomstige bruidjes die binnenkort eeuwig trouw zweren aan hun perfecte partner, maar helaas nog niet de perfecte trouwjurk hebben gevonden.

‘Je zal er fantastisch uitzien’


Kan je wel wat hulp gebruiken in die witte zee van tule, kant en voile? Schrijf je dan in voor het populaire programma. Je krijgt stijladvies van de bekende Nederlandse stylist Fred van Leer. Samen met hem – en een cameraploeg – ga je op zoek naar de jurk van je dromen en beleef je uiteraard een superplezante dag.

Ongeacht welke maat je hebt of hoe oud je bent, Fred belooft je dat je er fantastisch zal uitzien. Je mag de jurk uitzoeken in de grootste bruidsmodezaak ter wereld: Koonings The Wedding Palace in Deurne. Het advies krijg je gratis en voor niets, maar de jurk moet je wel zelf betalen.

Kan je je vrijmaken ergens tussen eind april en midden juni? Schrijf je dan zeker in via deze link. Je moet een vragenlijst invullen met je gegevens én een filmpje uploaden van maximum een minuut waarin je vertelt waarom je écht dringend de hulp van Fred nodig hebt. Succes!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content