https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © @timtation_2018 via Instagram

'Meisjes komen spontaan naar mij toe.'

SAY WHAT?! Timtation gaat flirtlessen geven

Herlinde Matthys

Onze openingszinnen zijn misschien niet dé beste, maar de flirttechniek van Tim uit ‘Temptation Island’ is nu ook niet bepaald het goede voorbeeld te noemen. Toch gaat de man met de fluo zwembroek samen met seksuologe Kaat Bollen flirtworkshops geven.


Tim begon met volle moed én een trouwring op zak aan het avontuur op ‘Temptation Island’. Hij was er rotsvast van overtuigd dat hij de ultieme relatietest met twee vingers in de neus zou doorstaan en op het einde zijn Deborah ten huwelijk zou vragen aan het allerlaatste kampvuur.

Helaas stak de blonde Cherish daar een serieuze stok – of was het klimop – voor. Tim viel als een blok voor de charmes van de verleidster en plots had Tim oftewel Knabbel enkel oog voor zijn Babbel. Niet Deborah met wie hij al vier jaar een relatie had, maar Cherish die hij de volle 10 dagen kende, zou zijn vrouw worden. Wat de naïeve Aalstenaar niet doorhad, was dat de Nederlandse helemaal geen gevoelens had voor hem en gewoon het spelletje heel goed speelde.

Tips en tricks


Televisiekijkend Vlaanderen schaarde zich massaal achter de arme bedrogen Deborah en ze spuwden Tim publiekelijk uit. Toch slaagde hij erin om naam te maken en is hij zonder twijfel de meest besproken kandidaat van het afgelopen seizoen. Hij wil nog een graantje meepikken van dat succes en besluit nu om flirtworkshops te geven.

Nee, het is geen grap. Je kan Tim samen met seksuologe Kaat Bollen boeken om je tips en tricks te geven om te scoren tijdens je volgende avondje uit. Als vooral Tim het advies geeft, vrezen we dat het aantal huwelijken – en bijgevolg scheidingen – massaal zullen stijgen de komende maanden.

Trukendoos


Tim en Kaat gaven eerder dit jaar al eens flirttips op vraag van een Leuvense studentenclub. Dat was een gigantisch succes en daarom besloot Tim daar een vervolg aan te breien. ‘Kaat en ik kunnen geboekt worden om een interactieve flirtcursus te geven aan jongeren’, aldus Tim in Story. ‘Ik heb zelf geen trukendoos met openingszinnen, maar door mijn deelname aan ‘Temptation Island’ komen de meisjes nu wel spontaan naar mij toe.’

Wil je weten hoe hij hen voor zich probeert te winnen, dan moet je de Aalstenaar zeker boeken. Of zijn techniek succes heeft, valt wel een beetje te betwijfelen want Timtation is nog steeds single. ‘Ik ben vrijgezel‘, vertelt Tim in Story. ‘Ik had na ‘Temptation Island’ even een relatie, maar dat liep door alle heisa en mijn drukke agenda fout.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content