Home Lifestyle Tim: ‘Ik heb Cherish na “Temptation Island” nooit meer gezien’

Tim: ‘Ik heb Cherish na “Temptation Island” nooit meer gezien’

Tim krijgt tranen in de ogen wanneer Goedele over Cherish begint.

© VIJF

Gisteravond was ‘Temptation’ Tim te gast bij Goedele Liekens in haar online programma ‘Goedele on Top’. Timtation is om voor de hand liggende redenen de enige kandidaat die twee keer werd uitgenodigd.

Tim was tijdens de dubbelaflevering van ‘Temptation Island’ van gisteravond nog maar eens bijzonder duidelijk over zijn gevoelens voor Cherish. Hij wil met haar trouwen, samenwonen, samen oud worden… Hij heeft het duidelijk goed te pakken. En daar wou Goedele – voor de verandering eens niet blootsvoets – na de aflevering het fijne van weten.

Tja, kijk. Ik heb haar gekwetst en ik wil daar nog een keer sorry voor zeggen. Maar ja, kijk.

Een ongemeende ‘sorry’ voor Deborah

Nadat hem de bewuste huil- en instortscènes van Deborah nog eens getoond werden, vraagt Goedele naar Tims gevoelens wanneer hij die beelden ziet. Zijn reactie luidt misselijkmakend onverschillig: ‘Tja, kijk. Ik heb haar gekwetst en ik wil daar nog een keer sorry voor zeggen. Maar ja, kijk.’

Tim beweert spijt te hebben van hoe hij zijn buitenproportionele gevoelens voor Cherish heeft geuit tegenover Deborah, maar zijn lichaamstaal vertelt iets anders. Arme Deborah. Maar boontje komt om zijn loontje.

Exit Cherish

Wanneer Goedele Tim vraagt of hij zijn droomvrouw Cherish nog zag na de opnames van ‘Temptation Island’, slaat de sfeer om. Tim heeft Cherish sindsdien nooit meer gezien. Drie weken geleden vertelde Cherish nog tegen Goedele dat er voor haar geen love was tussen haar en Timtation. Tims tranen bevestigen ons vermoeden dat het niet zijn, maar Cherish’ keuze was om elkaar niet meer te zien.


Je kan de volledige aflevering van ‘Goedele on Top’ met Denise bekijken op de website van VIJF.

Meer ‘Temptation Island’? Hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.