Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

De kandidate was er zeker van dat Lennart de Mol NIET was.

Samina uit ‘De Mol’ komt belofte na en eet haar schoen op

Herlinde Matthys

Samina uit ‘De Mol’ was er zo van overtuigd dat Lennart niet de saboteur van dienst was, dat ze zei dat ze haar schoen zou opeten als het wél zo was. Belofte maakt schuld, vond MNM. Radiopresentatrice Laura zocht daarom de kandidate op mét een ‘schoen’ zodat Samina haar uitspraak zou nakomen.


Volgens Samina was Lennart de onschuld zelve in ‘De Mol’ en was hij er gewoonweg niet toe in staat om mensen voor te liegen. Die bubbel barstte toen een paar weken geleden duidelijk werd dat de Kempenaar wél de Mol was van de afgelopen editie. Samina was natuurlijk niet de enige die Lennart totaal niet verdacht had. Zelfs in de halve finale was nog geen enkele kandidaat hem op het spoor.

Ze was wél de enige deelnemer die een gedurfde uitspraak deed rond zijn zogezegde onschuld. Iets wat ook presentator James Cooke deed. Hij moest naakt rond de opnamestudio in Vilvoorde lopen na een gelijkaardige opmerking. Samina mocht haar kleren aanhouden, want zij zou ‘haar schoen opeten als Lennart De Mol is’.

Pikant stukje


MNM wou zeker zijn dat Samina haar belofte nakwam en daarom trok radiopresentatrice Laura Govaerts naar Limburg met een schoen. Gelukkig voor Samina was het geen leren of stoffen exemplaar, maar eentje gemaakt uit heerlijke chocolade. ‘Lennart heeft geen seconde in mijn vizier gezeten’, bevestigt de dansinstructrice nogmaals.

Ze had er geen enkel probleem mee om een grote hap te nemen uit de schoen. ‘Met plezier’, aldus Samina. Ze postte het filmpje op haar Instagrampagina met daarbij nog een boodschap voor Lennart. ‘Jij krijgt enkel een extra pikant stukje’, schreef ze verwijzend naar de opdracht waarbij ze een pokerface moesten houden bij het eten van een enorm gepeperd gerechtje. Lennart op z’n beurt reageerde op de toffe video met ‘Volgende keer pak ik een pikante schoen mee!’

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '