https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © The CW

'Wie zal blijven leven en wie zal sterven?'

‘Riverdale’-maker kondigt met cryptische post opnames van zesde seizoen aan

Ysaline Pollet

Wie nog steeds wekelijks trouw kijkt naar een nieuwe aflevering ‘Riverdale’ op Netflix is een echte diehard. En het verhaal gaat nog eventjes door, want er komt ook een zesde seizoen. Maker Roberto Aguirre-Sacasa kondigde de opnames van dat volgende deel aan met een cryptische Instagrampost.


Telkens wanneer je denkt dat ‘Riverdale’ niet gekker of intenser kan worden, gebeurt net dat. Momenteel zitten we op Netflix aan de dertiende aflevering van het vijfde seizoen. Daarin is Betty op oorlogspad en probeert ze erachter te komen wat er met haar zus Polly gebeurd is. Archie krijgt te maken met demonen uit zijn verleden. Kevin ontdekt dat zijn twee exen Fangs en Moose samen zijn en vindt steun bij Cheryl. Veronica en Reggie werken samen en stoten zo Hiram tegen het hoofd. Ondertussen hebben we Jughead al twee afleveringen niet meer gezien sinds hij in een truck stapte…

Hoe het verhaal verder gaat, ontdekken we de komende weken, want er staan nog zes afleveringen op de planning. Ondertussen zijn de makers volop bezig aan een nieuw seizoen. Roberto Aguirre-Sacasa deelde op Instagram een cryptische post om aan te kondigen dat de opnames voor het zesde deel van start gaan.

Goed en Kwaad


In de caption staat het volgende te lezen: ‘Krachten verzamelen zich voor de ultieme strijd tussen Goed en Kwaad terwijl de camera’s beginnen te draaien voor “Riverdale” seizoen zes. Maar wie zal aan welke kant staan? En wie zal blijven leven en wie zal sterven? Alles is hier een voorbode van geweest.’ Er staan ook een heleboel emoji’s achter de tekst, waaronder een ring.

Verloving?


In de comments proberen fans alvast te raden wat de ‘Riverdale’-maker met die mysterieuze woorden en tekens bedoelt. Zo schrijft er iemand ‘final season vibes’ en gokken velen op een verloving van Choni, Varchie of zelfs Bughead.

Hoe alles precies in elkaar zal zitten en of er echt een koppel in het huwelijksbootje zal stappen, ontdekken we binnenkort al. Volgens Decider staat een deel van het zesde seizoen namelijk al voor november 2021 gepland. Wow! Dan zullen we vijf afleveringen te zien krijgen. De rest van het seizoen staat gepland op een latere datum.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Roberto Aguirre-Sacasa (@writerras)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content