Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Exact een jaar nadat hij een joekel van een verlovingsring aan zijn vriendin gaf.

Deze ‘Riverdale’-acteur stapt in het huwelijksbootje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Casey Cott (29), die vooral bekend is van zijn rol als Kevin Keller in de populaire Netflixreeks ‘Riverdale’, trouwde afgelopen weekend met zijn vriendin Nichola Basara.

Winter weddings, ze zijn toch zo mooi! Dat dacht ook Casey Cott (29) uit ‘Riverdale’. Hij vroeg zijn vriendin vorig jaar op 19 december ten huwelijk en exact een jaar later vond hun grote dag plaats in een prachtig sneeuwlandschap in Canada.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wintersprookje

Heel wat van Caseys ‘Riverdale’-collega’s waren natuurlijk aanwezig op de trouw. Fans van de serie konden dankzij hun Instagram Stories een glimp opvangen van het sprookjeshuwelijk.

@lilireinhart

He found his wife. ❤️🥺

♬ N i g h t C h a n g e s – Slowed – DancingRoom

Al worstelden Camila Mendes, Madelaine Petsch en Lili Reinhart wel met hun outfit voor zo’n wintertrouw. Hoge hakken in de sneeuw, handig is anders, maar hilarisch is het sowieso! Ze zagen er alleszins fantastisch uit.

@lilireinhart

Wash your hands ##fyp

♬ original sound – Hi

Ook Vanessa Morgan, KJ Apa en Drew Ray Tanner zagen hoe hun collega/vriend zijn jawoord uitwisselde met de liefde van zijn leven. ‘Gefeliciteerd aan het schattigste koppel ter wereld’, schreef Camila nog op een video van de twee tortelduifjes in haar Instagram Stories. Fantastisch om te zien hoe de sterren ook naast de set zo goed overeenkomen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '