Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson spelen de hoofdrollen.

TEASER: explosies, gevechtsscènes en droge humor in duurste Netflixfilm ‘Red Notice’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Red Notice’ zou met 200 miljoen dollar de duurste Netflixfilm tot nu toe zijn. Dat is niet zo verwonderlijk als je weet dat de hoofdrollen weggelegd zijn voor Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson. De streamingdienst verklapt de uitzenddatum én lost een veelbelovende teaser.


Er zijn al een paar hele dure films gemaakt of in de maak op/voor Netflix, denk maar aan ‘The Gray Man‘ en ‘The Irishman‘, maar ‘Red Notice‘ zou momenteel helemaal bovenaan het lijstje van grootste geldopslorpers prijken. De actiekomedie gaat over een FBI-agent John Hartley (Dwayne Johnson) wiens pad kruist met ’s werelds beste oplichter Nolan Booth (Ryan Reynolds) en de beste kunstdief op deze aardbol Sarah Black (Gal Gadot).

Wonder Woman meets Deadpool & The Rock


Netflix lost een teaser en die ziet er alvast spectaculair uit. Gal Gadot, die we kennen als Wonder Woman, is haar gevechtskills duidelijk niet verleerd. Ryan Reynolds, bekend van ‘Deadpool’ en ‘Free Guy‘, tovert nog steeds een glimlach op ons gezicht met zijn heerlijke droge humor. En Dwayne Johnson, die meespeelt in ‘Jumanji’ en ‘Jungle Cruise’, maakt opnieuw duidelijk waarom hij terecht The Rock genoemd wordt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het lijkt erop dat John, Nolan en Sarah zullen moeten samenwerken voor een gedurfde overval. Wat niet van een leien dakje verloopt als je de vele explosies, gevechtsscènes en achtervolgingen in de teaser ziet. We moeten nog even geduld uitoefenen vooraleer we kunnen zien hoe deze drie toppers het elkaar bijzonder moeilijk maken, want de film komt pas op 12 november op Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Nog meer films waar we naar uitkijken: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '