Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ABC

SPOILER ALERT: dit personage is zwanger in het 16de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

Het 16de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ is nog maar net begonnen in de Verenigde Staten, maar kent al een bewogen verhaallijn. Zo zagen we in de trailer al dat het allesbehalve goed gaat met de dokters van Grey Sloan en nu krijgt nog een personage een onverwachte verrassing in haar schoot geworpen.


Opgelet, niet verder lezen als je geen fan bent van spoilers! In de afleveringen die momenteel bij ons op VIJF uitgezonden worden, zien we hoe Amelia en Link friends with benefits zijn. Alleen neemt hun relatie in het zestiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ een serieuze wending. En dat mag je vrij letterlijk nemen...

Spoiler alert


In onderstaande trailer zien we hoe een nietsvermoedende Amelia binnenwandelt in het kantoor van Carina DeLuca. Amelia had een oneerbaar voorstel voor haar collega, maar die dacht dan weer dat de brunette haar om een heel andere reden een bezoekje bracht. Amelia kwam namelijk vragen of Carina zin had in een triootje met haar en Link.

Carina, die zelf gynaecologe is, dacht dan weer dat ze een afspraak kwam maken omwille van haar zwangerschap. Deze laatste valt uit de lucht wanneer ze het nieuws te horen krijgt. Eerst probeert ze het nog te ontkennen, maar dan beseft ze beetje bij beetje te beseffen dat ze in verwachting is van Link. Het gesprek tussen de twee vrouwelijke artsen is dan ook een tikkeltje awkward. Kijk zelf maar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '