https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © getty &YouTube @The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

De acteur verklapt ook wat we van deze eenmalige special kunnen verwachten.

David Schwimmer vertelt dat opnames van ‘Friends’-reünie heel binnenkort starten

Herlinde Matthys

Eerder dit jaar sprongen we een gat in de lucht toen we hoorden dat er eindelijk een ‘Friends’-reünie komt in de vorm van een eenmalige special. Door de coronacrisis werd dit project helaas uitgesteld, maar David ‘Ross’ Schwimmer vertelde nu dat de opnames heel binnenkort van start gaan.


2020 is tot nu toe nog geen fantastisch jaar geweest, en dat is natuurlijk te wijten aan dat vreselijke coronavirus. Toch begon het jaar met fantastisch nieuws, want in februari bevestigden de zes vrienden uit ‘Friends’ dat er eindelijk een reünie van het zaligste programma ooit zou komen! Het gaat om één speciale aflevering die uitgezonden wordt op HBO Max, en we hopen dat deze daarna ook bij ons te zien zal zijn. Normaal gezien zou deze in mei al op het kleine scherm verschijnen, maar daar stak de pandemie een stokje voor.

Unscripted interview


David Schwimmer, beter bekend als Ross Geller, was te gast bij ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’ en had daar goed nieuws voor alle fans, want de opnames zouden in augustus van start gaan. Hij geeft ook wat meer info over deze eenmalige special. ‘Het is unscripted‘, aldus David. ‘Het is gewoon een heel tof interview met enkele verrassingselementen. Normaal gezien beginnen we midden augustus te filmen, maar we moeten nog een beetje afwachten of het dan al veilig genoeg is. Zo niet, dan stellen we het nog even uit.’

Aangezien het om een interview gaat, zullen Jennifer AnistonLisa KudrowCourteney CoxMatthew PerryMatt LeBlanc en David Schwimmer dus waarschijnlijk niet opnieuw in de huid van hun legendarische personages kruipen. Maar deze hele bende opnieuw samen op tv zien, zou dit jaar toch al een stuk beter maken! De special wordt opgenomen in Stage 24, de Warner Bros. Studio in Burbank, waar de andere tien seizoenen werden ingeblikt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content