Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube @James Bond 007

'Niets kan je voorbereiden op dit epische einde.'

TRAILER: Daniel Craig haalt nog een laatste keer alles uit de kast als 007 in ‘No Time To Die’

Herlinde Matthys

De lente van 2020 werd door het coronavirus de herfst van 2021: de release van de allernieuwste Bond-film. ‘No Time To Die’ is binnenkort eindelijk in de bioscoop te zien. Om ons nóg nieuwsgieriger te maken naar de laatste 007-film met Daniel Craig krijgen we een nieuwe trailer voorgeschoteld.


No Time To Die‘ is de vijfentwintigste Bond-film en dat is natuurlijk iets speciaals. Helaas dacht miss Rona daar anders over en was het virus de party pooper van dienst. Maar uitstel is geen afstel, ons favoriete motto in pandemietijden. Deze herfst is de film ein-de-lijk te zien in de bioscoop en kunnen we op het grote scherm in stijl afscheid nemen van Daniel Craig (53) als de legendarische 007.

De wereld redden part 25


We kregen eerder al een veelbelovende trailer te zien waarin alle ingrediënten van een klassieke Bondfilm aanwezig waren: vuurgevechten, achtervolgingen, mooie auto’s, nog mooiere dames, snelle wagens, technische snufjes en explosies. In het begin van de film geniet Bond van zijn pensioen in Jamaica. Zijn plekje werd ingenomen door een een vrouwelijke spion, gespeeld door ‘Captain Marvel’-actrice Lashana Lynch. Zijn rust wordt verstoord door de CIA die alweer een klus niet kan klaren zonder zijn hulp.

Hij moet een gekidnapte wetenschapper redden, maar deze routineklus is veel verraderlijker dan gedacht. Bond komt een mysterieuze schurk, gespeeld door Rami Malek (‘Bohemian Rhapsody’) op het spoor die gewapend is met gevaarlijke, nieuwe technologie. Om hem een kopje kleiner te krijgen, doet ie beroep op een andere bad guy: Blofeld (Christoph Waltz). Zij delen nu een gemeenschappelijke vijand. Dat is trouwens niet de enige ghost from the past die terugkomt in de film. Ook Madeleine Swann (Léa Seydoux), James’ grote liefde, duikt plots weer op.

Episch einde


Als dit alles geen recept voor drama is, dan weten we het ook niet meer. We krijgen nu een nieuwe trailer te zien, die nóg meer info vrijgeeft over het verhaal. Elke missie en elke opoffering van 007 heeft tot dit moment geleid. Een beetje druk op zijn schouders, zeg maar! ‘Niets kan je voorbereiden op dit epische einde’, wordt ons beloofd. En dat horen we graag!

De cast bestaat verder trouwens uit anciens Ralph Fiennes (Lord Voldemort in de ‘Harry Potter’-films) als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Eve Moneypenny en Rory Kinnear als Bill Tanner.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘No Time To Die’ speelt vanaf 30 september bij ons in de bioscoop. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '